6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleConsumabile, cosmetice și soluții profesionale pentru hoteluri

Consumabile, cosmetice și soluții profesionale pentru hoteluri

Este foarte important in industria ospitalității, în toate tipurile de spații HoReCa, să se ofere servicii calitative, personalul să fie respectuos și săritor, iar igiena și curățenia să fie impecabile.

Oaspeții trebuie să beneficieze de cele mai bune tratamente, astfel încât aceștia să revină cu drag ori de cate ori doresc să plece într-o vacanță plăcută și relaxantă, precum să și recomande mai departe serviciile respective, dacă au fost mulțumiți.

În momentul în care discutăm despre un hotel ca afacere, orice antreprenor trebuie să porneasca din start cu ideea de a presta cele mai bune servicii pentru clienții săi. Consumabilele pentru hoteluri sunt extrem de importante pentru creșterea calității serviciilor pe care le oferi, fiind detalii cu privire la care oamenii vor ține mereu cont. Dacă aceste produse și accesorii există în fiecare cameră, sunt curate, miros plăcut și sunt aranjate cu atenție, cu siguranță va exista și un feedback pozitiv din partea clienților.

Pentru că orice mic detaliu poate face diferența pentru hoteluri sau pensiuni, alegerea unor prosoape și halate pentru hotel, împreună cu simplii papuci de unică folosință pentru hotel de calitate, este una extrem de importantă, care va bucura oaspeții.

Indiferent dacă este vorba despre un hotel de lux sau unul cu mai puține stele, curățenia trebuie să existe mereu și trebuie să fie dublată de produse eficiente și modern, precum dispenserele si dozatoarele pentru toalete, uscatoarele de par hoteliere, iar cosmeticele hoteliere de calitate sunt intotdeauna un adaos pozitiv pentru camera de hotel.

Se poate alege dintr-un pachet selectat cu grijă de produse cosmetice hoteliere, odorizante și textile hoterliere, care garanteaza o experiență la superlativ a vizitatorilor. Oaspetii nu mai caută doar un pat în care să doarmă și un acoperiș deasupra capului, ci doresc experiențe, confort, calitate și să se simtă bine în hoteluri cu facilități deosebite. Vor să se simtă rasfățați în perioada lor de pauză, după un timp îndelungat de muncă. Acest lucru nu se referă neaparat la a avea un jacuzzi sau saună în camera, ci la acele elemente de bază, pe care le oferiți și care pot să facă diferență. În plus, majoritatea turiștilor iși doresc să le fie depășite asteptările atunci când aleg un hotel, chiar dacă nu se numără printre cele mai pretențioase.

În plus, în această perioadă este foarte important ca în spațiile HoReCa să se folosească și produse pentru protecție și dezinfectare, conform noilor reguli, atât pentru sănătatea și bunăstarea angajaților, cât și a clienților. Curățenia trebuie păstrată perfect, fiecare cameră, masă și spațiu trebuie dotat cu dozatoare și dezinfectanți pentru mâini, angajații trebuie să poarte echipamente de protecție, măști și mănuși și să aibă grijă să fie respectate toate regulile de igienă.

Tot pentru păstrarea igienei, se pot folosi și produse pentru catering și accesorii specifice, toate de unica-folosință, astfel încât după folosire, să poată fi aruncate și reciclate corespunzător. În acest mod, se evită o posibilă igienizare deficitară a elementelor de veselă.

În industria hotelieră, concurența este acerba și pentru a avea un grad de ocupare ridicat pe tot parcursul anului, este important să se ofere aceste facilități de bază, care ajută la organizarea unui sejur confortabil pentru oaspeți și care oferă un sentiment familiar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă