Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Construiești mai repede cu Porotherm Profi – cărămidă șlefuită!

Sistemul inovativ de zidărie ceramică Porotherm Profi introdus pe piața din România de către Wienerberger, reprezintă cea mai modernă soluție de zidărie pentru panouri înrămate la construcții în cadre sau/și pereți nestructurali (de compartimentare sau de închidere) .

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2020 - 13:51

Modalitatea de punere în operă se realizează folosind una din cele două soluții posibile:

•           spumă adezivă Porotherm Profi Dryfix extra

•           mortar Porotherm în rost subțire 

Principalele avantaje ale zidăriei cu sistemul de cărămidă șlefuită Porotherm Profi sunt:

- Zidire mai rapidă

- Bani economisiți

- Șantier curat

- Ușor de utilizat

- Climat sănătos în interiorul casei, confort termic și calitatea aerului

Pe www.wienerberger.ro găsești informații complete despre sistemul de zidărie ceramică șlefuită și poți învăța cum se pune corect în operă cărămida șlefuită Porotherm Profi folosind spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix extra sau mortar Porotherm în rost subțire.

Specialiștii Wienerberger îți stau la dispoziție pentru a îți asigura consultanța necesară în procesul de punere în operă a zidăriei ceramice Porotherm Profi și pot fi contactați cu ușurință aici.

Comentarii