Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Concertul lui Horace Andy de la festivalul DokStation a fost anulat

Concertul artistului reggae Horace Andy, ce urma să aibă loc pe 14 septembrie, la Bucureşti, în cadrul celei de-a treia ediţii DokStation Music Documentary Film Festival, a fost anulat din motive logistice.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2018 - 09:56

Anularea este urmare a unor întârzieri în procesul de emitere a vizei de rezidenţă în Marea Britanie, semnalate de managementul artistului jamaican, spun organizatorii.

„Ne pare foarte rău pentru această situaţie, pe care nu am reuşit să o rezolvăm în timp util. Horace Andy regretă că nu-şi va putea respecta angajamentul faţă de fanii români”, precizează managementul artistului.

Toţi cei care au cumpărat bilete la acest eveniment îşi vor recupera integral banii. În cazul în care achiziţionarea a fost făcută online prin Eventbook.ro, ei vor fi informaţi printr-un email de la [email protected] despre procedura de returnare. Cei care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din reţeaua Eventbook îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor la punctul din care au fost cumpărate.

Cea de-a treia ediţie DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc în perioada 13-16 septembrie 2018. Programul proiecţiilor şi evenimentelor conexe va fi anunţat în curând.

Evenimentele din cadrul DokStation 2018 vor fi găzduite, ca şi anul trecut, de Parcul Drumul Taberei, Control Club, Spaţiul M60, DESCHIS Gastrobar şi Apollo 111.

A treia ediţie DokStation Music Documentary Film Festival este organizată Wearebasca şi Asociaţia DokStation.

Comentarii

loading...