10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleConcertul lui Horace Andy de la festivalul DokStation a fost anulat

Concertul lui Horace Andy de la festivalul DokStation a fost anulat

Anularea este urmare a unor întârzieri în procesul de emitere a vizei de rezidenţă în Marea Britanie, semnalate de managementul artistului jamaican, spun organizatorii.

„Ne pare foarte rău pentru această situaţie, pe care nu am reuşit să o rezolvăm în timp util. Horace Andy regretă că nu-şi va putea respecta angajamentul faţă de fanii români”, precizează managementul artistului.

Toţi cei care au cumpărat bilete la acest eveniment îşi vor recupera integral banii. În cazul în care achiziţionarea a fost făcută online prin Eventbook.ro, ei vor fi informaţi printr-un email de la office@eventbook.ro despre procedura de returnare. Cei care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din reţeaua Eventbook îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor la punctul din care au fost cumpărate.

Cea de-a treia ediţie DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc în perioada 13-16 septembrie 2018. Programul proiecţiilor şi evenimentelor conexe va fi anunţat în curând.

Evenimentele din cadrul DokStation 2018 vor fi găzduite, ca şi anul trecut, de Parcul Drumul Taberei, Control Club, Spaţiul M60, DESCHIS Gastrobar şi Apollo 111.

A treia ediţie DokStation Music Documentary Film Festival este organizată Wearebasca şi Asociaţia DokStation.

Cele mai citite

SAMEDAY ar putea prelua compania de curierat rapid Sprinter din Ungaria

SAMEDAY, cunoscută pentru inovația sa în domeniul livrărilor și introducerea livrărilor easybox în România, anunță planurile de preluare a companiei de curierat rapid Sprinter...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca în siguranță a bebelușilor

Descoperă cum Baby Nest-ul de la Marianne's Goodies, un brand românesc de inovație în domeniul articolelor pentru bebeluși, asigură o tranziție lină și sigură...
Ultima oră
Pe aceeași temă