Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Concertul artistului Placido Domingo jr., de la Sala Palatului București, se amână până anul viitor

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2019 - 13:16

Din motive neprevăzute, concertul pe care artistul Placido Domingo jr. ar fi trebuit să îl susțină la Sala Palatului din București, în data de 17 aprilie, se amână pentru anul viitor, data acestuia urmând a fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertul de la Sala Palatului Bucuresti, vor primi înapoi contravaloarea acestora. 

Returul biletelor se poate face astfel:

  • Pentru bilete electronice, achiziționate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugați să trimită un email la [email protected] cu subiectul „Retur Placido Domingo jr.”, în care să specifice numărul comenzii.
  • Pentru biletele [email protected], banii se vor returna automat în termen de până la 20 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
  • Pentru biletele achiziționate din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Telekom, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour si Diverta): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
  • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la punctul de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original: Eventim București – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
  • Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
  • Biletele cumpărate de la casieria Sălii Palatului se returnează la casa de bilete, iar cele cumpărate online se returnează automat.

Asociația Culturală Spectaculis își exprimă regretul pentru faptul că publicul bucureștean nu se va mai întâlni în această primavară cu artistul Placido Domingo jr. Pentru alte informații sau sprijin în procesul de retur al biletelor, fanii au la dispoziție adresa de email [email protected] sau pagina de Facebook Spectaculis.

Concertul artistului Placido Domingo jr. programat pentru data de 20 aprilie, la Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc de la ora 20:00 și se va desfășura conform programului comunicat.

 

 

 

Citește totul despre:

#ConcertAmanatPlacidoDomingoJr

Comentarii

loading...