11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDiferente notabile in materie de finisaje prin servicii complete de montare ferestre...

Diferente notabile in materie de finisaje prin servicii complete de montare ferestre si usi cu tamplarie PVC (P)

In termenii unei izolatii perfecte si operarea facila a sistemelor instalate, montarea unor produse de calitate – usi si ferestre tamplarie PVC – pot realmente sa sporeasca performanta utilitatii acestora. Printre alte servicii si produse calitative oferite, furnizarea si montarea profilelor tamplarie PVC constituie o sectiune importanta a activitatii fabricii Securit din Bucuresti.

Tamplarie PVC – Posibilitati nelimitate de utilizare, specificatii tehnice si beneficiile acestora

In ultimele decenii, proiectele de instalare usi si ferestre de tamplarie PVC au devenit un element de baza atat pentru constructiile noi si vechie, datorita confortului interior asigurat, dar si pentru capacitatea de reducere a consumului de energie.

De asemenea, posibilitatea personalizarii designului si dimensiunilor pentru crearea unor spatii moderne, atipice reprezinta un punct forte al sistemelor tamplarie PVC comercializate de compania SecuritInternational.

 – Avantajele profilelor tamplarie PVC

Elementele de tamplarie PVC se remarca prin intretinerea usoara, un grad ridicat de izolatie, prin montarea acestor sisteme se elimina procesul de condens, intalnit in cazul altor sisteme de tamplarie termopan.

– Specificatii tehnice

In procesul de montare al acestor sisteme, imbinarile se realizeaza prin termosudura, procedeu care asigura etanseitatea elementelor, fapt ce le recomanda pentru constructiile noi de ansambluri rezidentiale, precum si pentru proiectele ample de renovare.

In plus, sistemele de tamplarie PVC sunt rezistente la agentii chimici si fizici, izoleaza termic si fonic.

– Integrarea profilelor PVC

Gratie paletei variate de culori si dimensiuni, profilele PVC furnizate de Securit International permit realizarea lucrarilor diverse: standard sau personalizate, conform viziunii solicitantilor.

Drept urmare, posibilitatile de utilizare sunt multiple: sedii ale companiilor si institutiilor, locuinte (casa sau bloc), centre comerciale, locatii de cazare si agrement (hoteluri, pensiuni, centre de spa si welness, sali de sport).

Securit International – Compania pentru care calitatea si serviciile ireprosabile primeaza intotdeauna

– Colaborari cu parteneri de incredere

Reusita lucrarilor efectuate depinde in mod categoric de materialele si produsele utilizate, precum si de procesul amplu de montare si executie a finisajelor.

Astfel, pentru compania Securit este importanta colaborarea cu parteneri de incredere, ale caror produse sunt prin excelenta definita calitatii si a beneficiilor oferite.

Elementele de feronerie pentru sistemele tamplarie PVC si aluminiu sunt importate de la colaboratori din Germania si Italia, in timp ce profilele pentru tamplarie sunt furnizate de companiile din Romania (Extruplast) si Grecia (Alumil).

– Servicii complete si servicii personalizate pentru clienti de talie mica, medie sau mare

Indiferent de amploarea proiectelor in care se angajeaza, reprezentantii companiei Securit International ofera servicii complete si posibilitatea personalizarii lucrarilor, urmarind 6 etape importante ce garanteaza rezultate pozitive.

  1. Consiliere – Discutiile initiale privind structura proiectelor, materialele pentru care se opteaza si solicitarile de personalizare reprezinta bazele solide de desfasurare a proiectelor.

Prin serviciile de consiliere se stabilesc viziunea clientului si se determina tipul de lucrare si necesarul de lucru implicat (echipe de montaj, materiale, timpul efectiv de lucruri, costuri);

  1. Masurare – Masuratorile reprezinta urmatoarea etapa esentiala, pentru nominalizarea dimensiunilor exacte si proiecte realizate in parametrii optimi.

Pentru efectuarea masuratorilor, un inginer Securit se deplaseaza la destinatia mentionata de client;

  1. Proiectarea lucrarilor si alegerea materialelor necesare – Previzualizarea proiectelor reprezinta viziunea completa a lucrarii finale si alegerea materialelor necesare este un procedeu realizate in conditii optime atat pentru specialistii Securit cat si pentru client;
  1. Servicii de transport si montaj – Echipele specializate ale companiei Securit International asigura transportul in siguranta al materialelor ce urmeaza a fi utilizate pentru ultima etapa de finalizare a lucrarilor.

 

Date de contact

Vizualizarea rapida a produselor cu tamplarie PVC este posibila accesand platforma online:

Comunicati-le reprezentantilor companiei Securitinternational proiectele pe care intentionati sa le demarati, la numarul de telefon: 

  • 021 321 31 77

E-mail:

  • office@securitinternational.ro

Adresa:

  • Str.Agricultori, Nr. 113, Sectorul 2, Bucuresti
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă