Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coloana sonoră „The Greatest Showman”, record absolut în topul britanic al albumelor

Coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman” a doborât recordul deţinut de Adele în topul britanic al albumelor, ocupând primul loc timp de 24 de săptămâni neconsecutive.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.12.2018 - 11:40

„The Greatest Showman” este albumul care a petrecut cele mai multe săptămâni pe primul loc în topul britanic în acest secol. În ultimele şapte zile, coloana sonoră - care a debutat în top în urmă cu 53 de săptămâni - a fost vândută în 61.000 de unităţi. Potrivit News.ro, filmul regizat de Michael Gracey, cu Hugh Jackman, Michelle Williams şi Zac Efron în distribuţie, a fost lansat în 2017. 

„Staying At Tamara's” al lui George Ezra a ocupat locul al doilea, în urcare o poziţie, după a 40-a săptămână, iar albumul postum „Unchained Melodies” al lui Roy Orbison, o colaborare cu Royal Philharmonic Orchestra, a urcat tot un loc, până pe trei, după a cincea săptămână, potrivit officialcharts.com.

Cât priveşte single-urile, Ava Max a urcat în topul britanic o poziţie, până pe primul loc, cu „Sweet But Psycho”, lansată pe 1 noiembrie, piesă care s-a clasat în fruntea clasamentelor din 10 ţări europene, între care Irlanda, Germania şi Suedia. Peste jumătate din clasamentul de săptămâna aceasta al single-urilor reprezintă piese de Crăciun: „All I Want For Christmas Is You”, cântată de Mariah Carey, ocupă locul al doilea, iar „Las Christmas” a grupului Wham, locul al treilea.

În top 10 au intrat piese de sezon interpretate de Elton John, Shakin' Stevens şi The Pogues. Albumul „21” al lui Adele a stat 23 de săptămâni pe primul loc în clasament, în perioada februarie 2011 - aprilie 2012.

Comentarii

loading...