8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleColegii nu o mai vor! Alexandra Stan pe cale de a pleca...

Colegii nu o mai vor! Alexandra Stan pe cale de a pleca de la „Survivor România”

A fost un duel strâns între cele două echipe care păreau mai hotărâte că oricând să își câștige protecția în fața eliminării; s-a înregistrat de șapte ori egalitate, pe parcursul meciului. Punctul victoriei s-a decis la secundă, la ștafeta mixtă, din partea Faimosilor fiind trimiși pe teren Culiță Sterp și Elena Marin, iar din partea Războinicilor, Maria și Andrei.

Pe lângă protecția în fața eliminării, Războinicii au intrat aseară și în posesia unui premiu suplimentar, un coș generos cu provizii – ouă, orez, linte și ulei. Și Faimoșii au fost răsplătiți aseară pentru efortul lor uriaș, aceștia au intrat în posesia proviziilor – jumătate din cantitățile primite de adversarii lor.

Tenacitate, ambiție, forță și hotărâre, acestea au fost calitățile care i-au descris cel mai bine pe concurenții de la “Survivor România”. În Consiliul de imunitate, în care Alexandra Stan a fost nominalizată de echipa sa, au căzut măști și au ieșit la iveală tensiuni uriașe; mai mulți membri ai echipei și-au exprimat reproșurile față de Jador.

În urma voturilor echipei roșii în Consiliu, Alexandra Stan s-a alăturat astfel lui Musty, nominalizat în primul Consiliu al săptămânii, de echipa albastră. Cei doi vor intra la “judecata publicului” în ediția din această seară a reality- ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă