11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleColecția de botine din piele naturală de la Pallas - în ton...

Colecția de botine din piele naturală de la Pallas – în ton cu cerințele sezonului rece 2020-2021!

Pentru că cererea privind calitatea absolută este tot mai mare, Pallas activează în mediul online prin intermediul magazinului oficial pallas.com.ro.

Toamna și iarna aceasta la mare căutare va fi calitatea în raport optim cu aspectul. Botinele, ca de fiecare dată, sunt în top și nu au concurență. Doamnele și domnișoarele ce își doresc să se claseze pe un loc fruntaș pe podiumul celor mai bine îmbrăcate în acest sezon rece au acum un un aliat pe măsură – magazinul online Pallas.

 

Pallas oferă doar ceea ce publicul preferă!

Publicul feminim își dorește să intre continuu în contact cu modele de încălțăminte unice, calitative, modele ce reușesc să întoarcă toate privirile. Fix după acest principiul Pallas selectează modelele de încălțăminte ce merită să ajungă în fața publicului său țintă.

Modelele disponibile pe pallas.com.ro, după cum s-a enunțat și anterior, sunt confecționate doar din piele naturală. Cele interesate au diversitate la capitolul modele și nu numai: orice model de la Pallas poate fi personalizat în funcție de dorințele purtătoarei. Mai exact, cele interesate pot alege culoarea sau combinația de culori care se reprezinte modelul de încălțăminte ales. Totodată și imprimeurile pot fi alese în funcție de propriile preferințe: poate fi vorba de piele box, nappa, piele întoarsă sau tot felul de printuri.

Cizmele fac parte de asemenea din colecția de încălțăminte de damă perfectă spre a fi purtată în sezonul rece 2020-2021. Pallas pune la dispoziția publicului interesat atât modele cu toc, cât și fără. Vorbim doar din cizme din piele naturală, însă prețul este unul accesibil oricui, în special celor ce înțeleg că e vorba de calitate deplină la mijloc.

 

Rămân de interes și pantofii pe care Pallas îi propune!

Chiar dacă sezonul rece este în principal despre cizme și botine, produsele clasice Pallas rămân la dispoziția publicului interesat. Așadar, pantofii pot fi încă în atenția publicului. Nu vorbim de doar câteva opțiuni, ci de zeci de modele care mai de care mai încântătoare prin aspect. Înălțimea tocului pantofilor poate fi de asemenea modificată – toate detaliile de interes în acest sens sunt disponibile pe site în rubrica aferentă fiecărui produs.

Publicul din București poate ridica produsele Pallas de pe strada Lizeanu, nr. 23, sector 2. 

 

 

Cele mai citite

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Dan Podaru: După destrămarea coaliției PSD – PNL la nivel de Capitală, trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1

Destrămarea coaliției PSD – PNL pentru Primăria Capitalei ar trebui să atragă după sine și schimbarea candidatului pentru Primăria Sectorului 1 din partea celor...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă