Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Clădirile pot avea aer purificat cu lumină UV în sistemul de ventilație

Un complex de birouri din București va avea, în premieră, un sistem de purificare a aerului cu ajutorul luminii ultraviolete (UV) introdusă în rețeaua de ventilație.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

01.10.2020 - 16:29

Un nou parc de birouri amenajat în zona de nord a Bucureștiului va avea un sistem de purificare a aerului de ultimă generație.

Proiectul J8 Office Park include un sistem de filtrare avansată și dezinfectarea cu lumină ultravioletă UV-C a aerului proaspăt, care, împreună, asigură un mediu de lucru sigur și igienic.

Lumina ultravioletă UV-C, introdusă în sistemul de ventilație și în lifturi, sterilizează aerul și suprafețele și asigură o protecție ridicată împotriva virusurilor cum este SARS-CoV-2, precum și a altor agenți patogeni. În plus, a fost introdus și un sistem de acces fără atingere care include recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor, porți automate de acces și intrare în ascensoare, fără a fi nevoie de apăsarea butoanelor. 

Proiectul J8 Office Park este programat să fie finalizat la mijlocul anului 2021 și va fi primul dintr-o nouă generație de clădiri de birouri care oferă un nivel de igienă și siguranță superioare celor de până acum, protejând angajații împotriva virusurilor și bacteriilor care se transmit pe calea aerului.

Comentarii