26.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăLifestyleCiprian Marica: ”Sâmbătă seara toți jucăm cu tricolorul pe piept! HAI ROMÂNIA!”

Ciprian Marica: ”Sâmbătă seara toți jucăm cu tricolorul pe piept! HAI ROMÂNIA!”

Ciprian Marica este în cantonament cu echipa naţională, dar nu va juca în meciul de sâmbătă cu Ugaria, din preliminariile Euro 2016. Fotbalistul le-a transmis un mesaj fanilor pe o reţea de socializare.

“Sunt încă în perioada de tratament, dar am ales să mă refac alături de coechipierii mei, în cantonament la Mogoşoaia. Mi-e mai bine așa. Chiar dacă nu pot sa joc împotriva Ungariei, particip și eu la pregătirea unui meci atât de important, trăiesc și eu alături de băieți emoții și concentrare. Aş fi intrat pe teren cu orice risc dacă nu eram suspendat. Sunt încântat că există interes maxim, că s-au vândut toate biletele. Trebuie însă să fim foarte atenți. Fac un apel la toți cei care vor veni la stadion: este un meci extrem de important, dar la fel sunt și cele care vor veni. Avem nevoie de sprijinul vostru pe întreaga campanie de calificare, ar fi păcat sa ne punem singuri piedici. Sa-i încurajăm împreună cu tot sufletul pe tricolori și să- i tratăm cu respect pe adversari. Să-i învingem și pe cei care abia așteaptă să primim sancțiuni. Știți bine că suntem monitorizați cu atenție, să nu ne facem singuri rău! Sâmbătă seara toți jucăm cu tricolorul pe piept! HAI ROMÂNIA!!!”, a scris Marica pe Facebook.

Fanii au reacţionat imediat la postarea internaţionalului român- unii au apreciat mesajul fair-play al fotbalistului, alţii nu au uitat de rivalitatea dintre România şi Ungaria.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă