20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăLifestyleCiprian Marica s-a accidentat şi va rata meciul cu Finlanda din preliminariile...

Ciprian Marica s-a accidentat şi va rata meciul cu Finlanda din preliminariile Euro 2016

Veşti proaste de la baţionala de fotbal a României. Ciprian Marica s-a accidentat şi va rata meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016. Pentru meciul de mâine, cu Ungaria, Marica era suspendat.

“Leziunea lui Ciprian la fascia plantară l-a făcut indisponibil pentru partida cu Finlanda. Această leziune, anterioară convocării lui şi cauzată de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a împiedicat astăzi să ducă la bun sfârşit o şedinţă întreagă de antrenament. Urmează ca în zilele următoare Ciprian să se opereze în Germania", a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale a României, potrivit Mediafax.

Staff-ul condus de Victor Piţurcă a decis să nu efectueze nicio modificare în lotul "tricolorilor", care numără acum 23 de jucători.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, şi în 14 octombrie, de la ora 21.45, la Helsinki, echipa naţională a Finlandei, în cadrul Grupei F a preliminariilor Euro-2016. Marica era suspendat pentru meciul cu Ungaria în urma cartonaşului roşu primit în meciul anterior, din Grecia.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă