12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCine va difuza în România Gala Premiilor Oscar 2021

Cine va difuza în România Gala Premiilor Oscar 2021

Actorii care ne-au ținut cu sufletul la gură în cele mai bune producții din ultimul an pot fi văzuți LIVE, luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00, pe platforma online VOYO. Ceremonia va fi transmisă din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din câteva locații selectate din lume. Vizionarea va putea fi făcută numai în cazul în care aveți abonament.

A doua zi înregistrarea se va vedea și la TV pe postul Pro Cinema marţi, 27 aprilie, de la ora 20:30.

Cea de-a 93-a gală a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografică a venit cu un anunț important! Pentru prima dată în istorie, un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la două categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” și „cel mai bun documentar”.

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv” concurează cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj international al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

Nu ratați vizionarea Premiilor Oscar®, LIVE, pe platforma VOYO, luni, 26 aprilie, de la ora 03:00. Iar marți, de la ora 20:30, gala va putea fi urmărită și pe PRO Cinema.

În perioada 26 – 28 aprilie, PRO Cinema marchează cel mai așteptat eveniment din industria cinematografică cu filme premiate, precum: Argo, Great Gatsby, Interstellar și American Sniper.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă