Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cine îl va înlocui pe regretatul Burt Reynolds în viitorul film al lui Tarantino

Regizorul Quentin Tarantino a optat pentru Bruce Dern pentru a-l înlocui pe regretatul actor Burt Reynolds, în filmul 'Once Upon a Time in Hollywood', potrivit mass-media americane citate de EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2018 - 21:31

Burt Reynolds, care trebuia să-l interpreteze pe George Spahn în acest film, a murit la 6 septembrie cu câteva zile înainte de a începe turnarea peliculei.

Bruce Dern, prieten apropiat al lui Reynolds, se afla în Spania pentru a filma 'Remember Me', însă echipa viitoarei producţii a modificat calendarul, fapt ce îi va permite să plece în Los Angeles (California) pentru a colabora cu Tarantino.

Astfel, Dern se alătură unei distribuţii din care mai fac parte Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy şi James Remar.

"Povestea are loc în Los Angeles în 1969, în apogeul Hollywood-ului hippie. Cei doi protagonişti sunt Rick Dalton (DiCaprio), o fostă vedetă de western de televiziune şi dublura sa, cascadorul Cliff Booth (Pitt). Ambii au probleme pentru a triumfa acum la Hollywood. Însă Rich are o vecină celebră (...) Sharon Tate", dezvăluia Tarantino în martie.

Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, este una dintre cele nouă persoane masacrate de Charles Manson şi de secta sa 'Familia', ale căror crime au bulversat societatea americană şi au marcat un punct aparte în contracultura anilor 60.

Dern îl interpretează pe Spahn, un bătrân nevăzător, al cărui ranch a fost folosit de Charles Manson ca loc de adăpost pentru secta sa, cu câteva luni înainte de asasinarea lui Sharon Tate.

Comentarii

loading...