15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleChristian Bale, discurs șoc: Mulțumesc, Satana, pentru inspirație!

Christian Bale, discurs șoc: Mulțumesc, Satana, pentru inspirație!

“Mulţumesc, Satana, că mi-ai oferit inspiraţie pentru a juca acest rol”, a spus actorul, în vârstă de 44 de ani, care a câştigat premiul pentru rolul său din Dick Cheney, potrivit independent.co.uk, citează DCNews.

La scurt timp după declaraţia vedetei, grupul “Biserica lui Satan” a reacționat pe Twitter. “Pentru noi, Satana este un simbol de mândrie, libertate şi individualism şi servește ca o proiecție metaforică externă a celui mai înalt potențial al nostru. Talentul și priceperea lui Bale l-au ajutat să câștige premiul. Așadar, acest lucru este dovedit”.

“Biserica lui Satan” este considerată cea mai amplă mișcare religioasă satanistă dintre mișcările de acest gen apărute de-a lungul timpului. 

De asemenea, în timpul discursului de acceptare, actorul britanic i-a mulțumit și soției sale, spunând: “Ea știe prostiile care pot ieși uneori din gura mea. Pot să distrug un film extrem de bun și o carieră într-un singur discurs. Mulțumesc pentru acest sfat, dragostea mea”.

Bale a făcut glume și pe seama regizorului Adam McKay, care l-a distribuit în rolul lui Cheney: “Și-a spus “trebuie să găsesc pe cineva care ar putea fi absolut fără carismă și răzbunat de toată lumea, așa că l-am ales pe Christian Bale”.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă