Chris Pratt s-a căsătorit cu fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger

Actorul american Chris Pratt, celebru pentru rolul din franciza "Gardienii galaxiei", şi fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, s-au căsătorit, potrivit People.

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2019 - 09:37

Ceremonia a fost una intimă şi a avut loc sâmbătă, în Montecito, statul american California.

La ceremonie au participat, printre alţii, fiul lui Pratt în vârstă de 6 ani, Jack, fraţii lui Katherine, Patrick, Christopher şi Christina, actorul Rob Lowe şi fiii acestuia, Johnny şi Matthew.

Actorul în vârstă de 39 de ani şi scriitoarea în vârstă de 29 de ani au o relaţie din iunie anul trecut.

Pratt a fost cel care a anunţat, în luna ianuarie, pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram, că iubita sa i-a acceptat cererea în căsătorie.

Katherine Schwarzenegger este fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger şi a jurnalistei Maria Shriver. Este autoarea mai multor cărţi motivaţionale.

Chris Pratt a mai fost căsătorit cu actriţa Anna Faris, de care s-a despărţit în 2017, după o căsnicie care a durat aproape nouă ani. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de şase ani, Jack.

Pratt a devenit cunoscut graţie unor roluri din televiziune, remarcându-se în serialele "O nouă viaţă/ Everwood" şi "Parks and Recreation". A făcut trecerea spre cinematografie cu roluri secundare în numeroase filme cu succes la public, precum "Wanted", "Războiul mireselor/ Bride Wars", "Moneyball: Arta de a învinge/ Moneyball", "Care-i numărul tău?/ What's Your Number?", "Misiunea: 00.30 A.M. / Zero Dark Thirty", "Filmul 43: Scandalos / Movie 43" şi "Ea/ Her", înainte de a deveni un veritabil star internaţional, în 2014, cu rolurile interpretate în superproducţiile "Marea aventură Lego/ The Lego Movie", "Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy" şi "Jurassic Park".

Comentarii