13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleChris Brown a fost arestat la finalul unui spectacol

Chris Brown a fost arestat la finalul unui spectacol

Joi seară, Brown, în vârstă de 29 de ani, a susţinut un concert la Coral Sky Amphitheatre din West Palm Beach, iar, după show, acesta a fost arestat.

Surse din poliţie au declarat pentru platforma de ştiri tmz.com că este vorba despre o anchetă desfăşurată într-un alt stat, dar nu au precizat şi motivul arestării.

În luna mai, rapperii americani Chris Brown şi Young Lo au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că a fost violată şi molestată sexual în mod repetat în locuinţa primului, în timpul unei petreceri care a avut loc anul trecut.

La momentul respectiv, poliţia din Los Angeles a transmis că “nu există nicio anchetă deschisă în ceea ce îl priveşte pe Chris Brown”.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă