6.4 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăLifestyleChiuveta, elementul principal al unei bai moderne- Cum sa o alegem pe...

Chiuveta, elementul principal al unei bai moderne- Cum sa o alegem pe cea potrivita?

Alegerea unui anumit design pentru baia visurilor tale nu este o treaba usoara. Sunt atatea elemente de luat in considerare incat poate te simti coplesit si nici nu stii de unde sa incepi.

Avand in vedere ca baile sunt incaperi de dimensiuni destul de reduse, trebuie sa te gandesti bine la o strategie care sa imbine utilul cu placutul: o baterie chiuveta baie eleganta si moderna este cu siguranta un bun inceput.

Care va fi elementul central al baii tale?

Orice incapere are nevoie de un element central. Si cand vine vorba de baie, majoritatea oamenilor fac greseala de a plasa toaleta ca element principal. Pentru a evita insa acest lucru, poti alege sa prinzi privirile oamenilor cu o chiuveta moderna si eleganta. Insa si la chiuveta sunt de luat in considerare doua elemente esentiale: lavoarul si bateria de chiuveta.

Pe langa design-ul pe care il alegi pentru o baterie chiuveta baie, este esentiala si utilitatea si durabilitatea acesteia: nu ai dori sa investesti timp si energie ca peste cateva zile sa te trezesti cu nevoia de un instalator.

Care este bateria perfecta ce combina utilul cu frumosul?

Un aspect la care va trebui sa te uiti cand alegi un lavoar si o baterie chiuveta baie este valva. Aceste elementul principal care va dicta cat de mult va rezista bateria ta si cat de curand si de des va trebui sa apelezi la reparatii.

Poti alege ca o baterie chiuveta baie sa fie elementul central din cadrul chiuvetei tale. In general acest tip de baterie vine cu doua manere separate, de o parte si alta a sifonului de apa, una pentru apa calda si una pentru cea rece. De asemenea, un model traditional care este preferat de multi deoarece astfel poti controla atat presiunea apei cat si temperatura pe care o doresti.

O versiune mai moderna si mai minimalista este cea in care ai o baterie chiuveta baie si cele doua manere pentru apa calda si rece vin instalate direct pe perete. Alegand un astfel de model nu va trebui sa ocupi spatiul de pe lavoar si vei avea un design sic in baia ta.

Ce culoare sa alegi pentru o chiuveta si baterie chiuveta baie chic?

Culoarea este urmatorul aspect esential care va dicta design-ul baii tale. Alegerea depinde de ce alte culori doresti sa incluzi in baie. Care este design-ul pe care l-ai ales pentru dus sau vana, ce fel de toaleta incorporezi in baie si ce culori folosesti.

Orice alegere ai face, aceste trei elemente esentiale, bateria de la dus, bateria de la chiuveta si capacul de toaleta trebuie sa fie in ton.

Cromul este o culoare des aleasa in combinatie cu un design minimalist. De asemenea, alegand cromul vei avea parte de elemente durabile, rezistente si te vei incadra intr-un buget rezonabil. Cromul merge bine impreuna cu niste culori inchise, cu tenta de argintiu.

Nichelul este o alta varianta populara, mai ales in versiunea prelucrata si stralucitoare. Alegand insa nichelul, va trebui sa optezi pentru culori mai calde pentru baia ta, cu tonalitati de auriu.

Alama poate fi o alegere foarte retro insa merge perfect in combinatie cu un lavoar mai modern si minimalist. Vei obtine astfel un design victorian perfect pentru baia ta.

Alege produse sanitare de marca dintr-un magazin specializat

Oricare ar fi alegerile pentru care optezi, tine minte ca nu doar design-ul conteaza ci si calitatea produselor. Astfel, pentru o alegere cat mai calitativa, iti recomandam sa arunci o privire aici asupra ofertelor celor de la Baterii-lux.ro.

Punand imaginatia la bataie chiar si dintr-o baterie chiuveta baie poti face un statement al design-ului intregii tale case!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă