Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

China: Angajaţii unei fabrici stau la coadă la toaletă din cauza unei decizii a lui Trump

TE nu mai are voie să achiziţioneze produse americane, potrivit unei decizii a administraţiei Trump.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2018 - 13:41

ZTE nu mai are voie să achiziţioneze produse americane, potrivit unei decizii a administraţiei Trump. Măsura afectează serios afacerile companiei chineze, dar înseamnă şi că unii dintre angajaţii ZTE vor trebui să aştepte mai mult timp pentru a se uşura, potrivit Go4it. Asta deoarece un pisoar de la o fabrică din Shenzen s-a defectat. Acesta a fost produs de compania americană American Standard, în New Jersey. 

ZTE se teme să comande piese de schimb deoarece ar putea încălca embargo-ul. Deasupra dispozitivului defect a fost pus un semn, prin care li se promite angajaţilor că după ce embargo-ul va fi ridicat, pisoarul va fi reparat numaidecât.

Comentarii