12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCher a vorbit despre scânteia care a aprins pasiunea dintre ea şi...

Cher a vorbit despre scânteia care a aprins pasiunea dintre ea şi Tom Cruise

Artista în vârstă de 72 de ani şi actorul în vârstă de 56 de ani s-au cunoscut la nunta Madonnei şi a lui Sean Penn, în 1985, şi au avut ulterior o aventură.

După acea nuntă, “mai multe persoane care sufereau de dislexie (dificultatea de învăţare caracterizată prin probleme de citire în ciuda unui nivel normal de inteligenţă, n.r.) au fost invitate la Casa Albă, iar Tom şi cu mine suntem dislexici. Nu am avut o primă întâlnire decât mult mai târziu, dar, în mod sigur, acolo a fost o conexiune”, a declarat Cher pentru publicaţia Event.

În 2013, cântăreaţa şi actriţa Cher a declarat într-o emisiune de televiziune, “Watch What Happens Live” a lui Andy Cohen, de pe Bravo TV, că Tom Cruise se află în topul 5 al foştilor ei iubiţi.

“Am avut numai cei mai buni iubiţi din istorie”, a mai spus celebra cântăreaţă şi actriţă.

“Unde se situează Tom Cruise în această listă”, a întrebat atunci moderatorul.

“În topul 5”, a spus Cher, adăugând că lista foştilor ei iubiţi este “scurtă şi drăguţă”. “Nu e o listă lungă, este o listă bună”, a mai spus aceasta.

“A fost foarte fierbinte şi intens, pentru un moment scurt”, a adăugat Cher despre relaţia cu Tom Cruise. “E şi un tip grozav”, a mai spus aceasta.

Cher a debutat în anii ’60, în duet cu soţul său Sonny, cunoscând succesul cu hitul “I Got You Babe”. Cariera solo i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea. Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul “Visătorii/ Moonstruck”, 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “If I Could Turn Back Time”, “The Shoop Shoop Song (It’s In His Kiss)” şi “Believe”.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă