18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai tari idei de cadouri pentru femei

Cele mai tari idei de cadouri pentru femei

Nu e foarte usor sa gasesti cadouri deosebite pentru femei, fie ca sunt iubita, sotie, mama sau prietena, mai ales daca vrei sa iesi din banal si sa ii alegi ceva cu adevarat memorabil. Cea mai simpla si eficienta abordare ar fi sa ii cauti cadoul online – e rapid, comod si vei gasi idei originale de cadou. Acestea sunt cateva dintre cele mai cautate cadouri pentru femei in spatiul online romanesc:

Cartea seif – o idee geniala de cadou! E o caseta de valori cu cheie insa “deghizata” sub forma unui banal dictionar sau album foto. Se pot pastra in ea bani, bijuterii, acte sau orice alte obiecte de valoare. Seiful/carte se incadreaza perfect in orice biblioteca, printre alte carti, si nu atrage atentia cu nimic.

Paturica sirena – e o patura de corp, super moale si confortabila, crosetata in forma de coada de sirena. E un cadou deosebit pentru orice femeie deoarece e inovator si util in acelasi timp si se poate folosi in nenumarate situatii, atat in dormitor si living cat si la un picnic sau la o drumetie.

Cana cu creta pentru mesaje – exteriorul acestei cani are o structura asemanatoare cu tabla pe care ti-o amintesti din clasele de scoala. Se poate scrie cu creta pe ea si e perfecta pentru lasat mesaje dimineata. Poti sa ii scrii ceva amuzant sau romantic, sau poti sa iti incerci talentele la desenat pe cana.

Set de 4 tacamuri curcubeu – e o idee de cadou pentru ea – clasicul “set de tacamuri” devine incredibil de spectaculos. Irizatiile multicolore de pe cele 4 piese ale setului sunt de-a dreptul hipnotizante. Fa-i acest cadou unei doamne sau domnisoare si isi va aminti de tine de fiecare data cand deschide sertarul cu tacamuri.

Ceas invers – e o idee de cadou amuzanta. Acest ceas are cifrele dispuse invers, in oglinda. La o prima privire nu pare nimic iesit din comun, insa vei ramane socat cand vei vedea ca, de fapt, ceasul afiseaza ora in sensul opus. Indiferent de relatia pe care o ai cu ea, acest cadou haios e garantat sa impresioneze placut.

Bratara cu plosca ascunsa – probabil cel mai nebunesc din lista de cadouri deosebite pentru femei, aceasta bratara multicolora contine de fapt o mica plosca ascunsa. Ai 100ml pe care sa ii umpli cu alcoolul tau preferat si poti savura bautura oriunde si oricand, fara ca altcineva sa stie 🙂

Cana termosensibila cu baterie – cana magica isi schimba desenul de pe peretii exteriori atunci cand este umpluta cu ceai, cafea sau alt lichid fierbinte. E un cadou haios, potrivit pentru oricine – atat pentru cineva drag din familie cat si pentru un coleg sau colega de birou.

Sorturi de bucatarie amuzante – o idee de cadou mai obraznic. Imprimate cu diferite imagini care de care mai deocheate, aceste sorturi vor genera, garantat, un hohot de ras. Alege diferite modele, politist, iepuras, stewardesa sau asistenta sexy – distractia e asigurata!

Lumini Hollywood pentru oglinda de machiaj – inca o super idee de cadou deosebit pentru femei. Ajut-o sa isi transforme oglinda de machiaj intr-una de vedeta. Cele 10 becuri auto-adezive se pot folosi pe orice oglinda sau suprafata neteda si dau o lumina uniforma, perfecta pentru machiaj.

Saltea in forma de buze pentru piscina – in sezonul estival merg la fix cadourile pentru plaja sau piscina. Salteaua in forma de buze este senzationala, atrage orice privire si este perfecta pentru selfie-uri si poze artistice pentru social media.

 

Acestea sunt doar cateva din sutele de oferte de cadouri amuzante, gadgeturi si cadouri originale oferite de Incredible.ro – acolo unde cadoul ideal e la un click distanta!

Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă