10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai noi rochii de seara in care o sa va simtiti...

Cele mai noi rochii de seara in care o sa va simtiti ca niste printese!

Indiferent de stilul vestimentar preferat, indiferent de hainele pe care le poarta in fiecare zi, din garderoba unei femei nu ar trebui sa lipseasca macar o rochie de seara. De ce? Pentru ca niciodata nu se stie cand se iveste o invitatie la un eveniment si nu aveti timp sa cumparati o rochie potrivita. De obicei, cumparaturile pe graba nu sunt deloc potrivite, mai ales cand vorbim despre alegerea unor piese vestimentare deosebite, cum sunt rochiile de seara, rochiile pentru ocazii speciale si asa mai departe.

O rochie de seara trebuie sa fie perfecta, sa se aseze ca si cand ar fi fost facuta la comanda, chiar daca este cumparata din magazin. De aceea, trebuie sa tineti cont de anumite sfaturi. Intotdeauna alegeti masura voastra, respectiv rochia care vi se potriveste cel mai bine. Nu luati o rochie mai mica, pentru ca o sa se vada inestetic, nu o sa puteti sa va miscati comod si exista chiar si riscul sa se rupa sau crape si nimeni nu isi doreste ca in mijlocul evenimentului sa aiba rochia descusuta. Nici o rochie prea larga nu este o solutie, in cazul in care doriti sa ascundeti un abdomen nu tocmai plat de exemplu. Puteti folosi o lenjerie modelatoare pe dedesubtul rochiei si astfel o sa va puteti alege una care sa vi se potriveasca perfect.

Iar daca aveti ocazia, incercati sa cumparati rochii nou aparute pe piata, pentru ca astfel o sa fiti sigure ca riscul de a vedea pe cineva imbracata la fel este mai mic si o sa va bucurati si de rochii in tendinte.

Puteti chiar sa alegeti rochii de seara si dintr-un magazin online spre exemplu, daca respectati indicatiile de pe site, in ceea ce priveste masurile. Cele mai multe magazine online va dau indicatii exacte despre cum sa va masurati si in functie de dimensiuni, ce marime sa alegeti. Dar pentru ca am spus despre rochii de seara nou aparute, in continuare o sa va prezentam trei rochii in care cu siguranta o sa va simtiti ca niste printese.

Pentru o gala sau pentru o petrecere de nunta intr-un cadru de vis, va recomandam o Rochie de seara rosie Atmosphere lunga cu broderie aurie. Este o rochie tip sirena, lunga, cu trena si cu detalii deosebite, aurii, aplicat in talie si in partea din spate. Cu siguranta este o rochie seducatoare, pe care o veti purta cu mandrie.

Rochia de lux Atmosphere lunga din crepe aurie este ideala pentru vara ce vine si o puteti purta la mai multe tipuri de evenimente de seara. Este deosebita si o sa va scoata in evidenta silueta, fara sa dezvaluie prea mult.

 

Pentru o aparitie extravaganta, va sugeram sa alegeti o Rochie midi neagra pe un umar. Rochia este realizata din tulle negru si un material satinat bej pe dedesubt. Este o rochie in tendinte, avand in vedere ca are o singura maneca si o funda foarte mare, deosebita.

Acestea au fost doar trei dintre rochiile pe care le puteti alege pentru evenimentele deosebite ce urmeaza in viata voastra. Speram ca v-am inspirat sa alegeti cele mai frumoase rochii!

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă