12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai iubite rase de pisici din România

Cele mai iubite rase de pisici din România

Românii aleg pisicile pentru frumusețea, dar și pentru drăgăleșenia lor. Familiile vor să aibă o pisică activă, dar care să-și păstreze calmul atunci când se joacă cu cei mici. În schimb, adulții care nu au copii preferă o rasă de pisică care să se atașeze repede și să fie loială.

Pisica Persană este una dintre rasele preferate de români. Este printre cele mai cunoscute și mai iubite, fiind mai ales preferata familiilor. Persanele sunt afectuoase cu toți membrii familiei și este foarte calmă atunci când se joacă copiii cu ea.

Pisica Birmaneză este una dintre rasele de pisici preferate de români pentru că este o felină extrem de liniștită. Ea este înrudită cu Persana și seamănp cu ea la caracter. Birmaneza este o rasă care se atașează foarte tare de stăpân, îi place mult să fie mângâiată și răsfățată. Este o fire liniștită, așa că este preferată de adulți.

Abisiniana este o rasa de pisici preferată de românii care au copii. Este mereu dornică de joacă și este foarte activă. Copiii le adoră pentru că se pot juca cu ele fără ca acestea să se enerveze. Pisica abisiniană este foarte loială. Această rasă este foarte suplă, are urechi mari și ochii migdalați. Pentru această rasă, este de preferat ca stăpânii să stea la casă cu curte.

British shorthair este o rasă de pisică deosebit de frumoasă. Sunt preferatele românilor pentru că au un comportament calm. Sunt jucăuşe şi se atașează foarte tare de stăpân. Sunt extrem de docile şi se recomandă, pentru această caracteristică, familiilor cu copii.

 

Cele mai citite

TikTok Lite ar putea fi suspendat în Europa, spun autoritățile de reglementare din UE

O caracteristică cheie a noii aplicații TikTok, TikTok Lite, ar putea fi suspendată în Uniunea Europeană dacă oficialii companiei nu aduc argumente cu privire...

Julius Meinl Living a cumpărat hotelul Ambasador din București

Julius Meinl Living anunță finalizarea achiziției Hotelului Ambasador din București, cu o suprafață de 12.600 mp. Hotelul se va redeschide în 2027 după renovare...

„El Clasico”, decis în prelungiri! Golul lui Jude Bellingham o duce pe Real Madrid aproape de un nou titlu

Real Madrid este foarte de a-și adjudeca al 36-lea titlu din istorie după ce s-a impus cu scorul de 3-2 în marele derby contra...
Ultima oră
Pe aceeași temă