Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cele mai iubite rase de pisici din România

Pisica este un animal de casă preferat de oameni pentru că nu necesită condiţii speciale de creştere, dar oferă stăpânilor afecţiunea necesară.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2018 - 11:50

Românii aleg pisicile pentru frumusețea, dar și pentru drăgăleșenia lor. Familiile vor să aibă o pisică activă, dar care să-și păstreze calmul atunci când se joacă cu cei mici. În schimb, adulții care nu au copii preferă o rasă de pisică care să se atașeze repede și să fie loială.

Pisica Persană este una dintre rasele preferate de români. Este printre cele mai cunoscute și mai iubite, fiind mai ales preferata familiilor. Persanele sunt afectuoase cu toți membrii familiei și este foarte calmă atunci când se joacă copiii cu ea.

Pisica Birmaneză este una dintre rasele de pisici preferate de români pentru că este o felină extrem de liniștită. Ea este înrudită cu Persana și seamănp cu ea la caracter. Birmaneza este o rasă care se atașează foarte tare de stăpân, îi place mult să fie mângâiată și răsfățată. Este o fire liniștită, așa că este preferată de adulți.

Abisiniana este o rasa de pisici preferată de românii care au copii. Este mereu dornică de joacă și este foarte activă. Copiii le adoră pentru că se pot juca cu ele fără ca acestea să se enerveze. Pisica abisiniană este foarte loială. Această rasă este foarte suplă, are urechi mari și ochii migdalați. Pentru această rasă, este de preferat ca stăpânii să stea la casă cu curte.

British shorthair este o rasă de pisică deosebit de frumoasă. Sunt preferatele românilor pentru că au un comportament calm. Sunt jucăuşe şi se atașează foarte tare de stăpân. Sunt extrem de docile şi se recomandă, pentru această caracteristică, familiilor cu copii.

 

Comentarii

loading...