Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cele mai importante avantaje de care te vei bucura dacă vei achiziționa un apartament nou

Chiar dacă nu ar trebui, există încă multe rețineri în ceea ce privește achiziția unui apartament nou. Multe persoane încă oscilează destul de mult în fața acestei decizii iar uneori chiar sunt preferate apartamentele din blocurile vechi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2020 - 11:38

Ei bine, nu este întocmai o idee prea înțeleaptă, iar în acest sens am realizat acest articol. Mai exact, împreună cu echipa de la EstImobiliar.ro am decis să realizăm acest articol în care îți vom prezenta mai multe avantaje cu care un apartament 2 camere Titan Sun Park 7 vine la pachet. Astfel sperăm să te convingem și pe tine că merită să investești într-un apartament nou.

Apartamentele noi sunt mult mai eficiente așa că și cheltuielile sunt mai reduse

Chiar dacă apartamentele noi sunt mai scumpe decât cele vechi, trebuie să privești mai în profunzime și să te gândești la costurile ulterioare pentru întreținere șamd. Ei bine, un prim motiv pentru care trebuie să investești într-un apartament nou este acela că nu vor mai fi necesare investiții ulterioare, așa cum sunt cele pentru renovări.

Nu există cheltuieli neprevăzute și totodată ulterior vei plăti mai puțin pentru unele utilități, așa cum sunt și cheltuielile pentru încălzire. Apartamentele noi sunt realizate din materiale eficiente termic așa că vei face foarte multe economii.

Compartimentarea este mult mai inteligent realizată

Știm prea bine faptul că în cazul apartamentelor vechi nu vorbim despre o compartimentare prea inteligentă. Ei bine, dacă te-ai săturat de lipsa spațiului și de compartimentările monotone ale apartamentelor vechi, atunci ar trebui să iei în calcul achiziționarea unui apartament nou.

Acestea sunt mult mai inteligent realizate, întocmai pentru ca spațiul disponibil să fie exploatat la maxim.

Mai mult decât atât, compartimentarea este mult mai modernă și mai elegantă, ceea ce sigur că te va încânta.

Vei avea loc de parcare disponibil

Mereu există o luptă pentru locurile de parcare în cartierele cu blocuri vechi, acestea fiind mereu insuficiente. Ei bine, vei scăpa de această problemă dacă vei alege să îți achiziționezi un apartament într-un complex rezidențial, de exemplu.

Acestea au fost gândite în așa fel încât să ofere cel puțin câte un loc de parcare pentru fiecare apartament în parte, așa că nu vei mai pierde timp căutând un loc de parcare liber.

Sună bine, nu? Vezi oferta pentru apartamente noi pe care EstImobiliar.ro o are pe site. Sigur vei găsi multe apartamente pe gustul tău.

Vecinii vor fi mai prietenoși

Sigur, nu este o regulă bătută în cuie, însă cel mai adesea șansele de a da peste vecini de treabă atunci când te muți într-un bloc nou sunt mai mari decât atunci când îți cumperi un apartament într-un bloc vechi.

Cei mai mulți dintre vecinii tăi din blocurile noi vor fi tineri, așa că nu te vei lovi de problemele pe care le întâmpini adesea într-un bloc vechi, cu vecinii trecuți de mult timp de prima tinerețe.

Vei obține un preț mult mai bun dacă vei decide să îl vinzi

Dacă la un moment dat te vei decide să îl vinzi, din cine știe ce motive, atunci șansele de a obține un preț mai bun pe el sunt mult mai mari. Iar asta deoarece nu va fi un apartament foarte vechi, ci unul destul de nou, care sigur va atrage destul de multe persoane interesate.

Acestea sunt așadar doar câteva dintre cele mai importante avantaje ale apartamentelor noi. Numărul lor este, de fapt, mult mai mare, așa că ar trebui fără dar sau poate să optezi pentru achiziția unui apartament nou, iar avantajele nu vor întârzia să-și facă simțită prezența.

Comentarii