10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai importante 3 cheltuieli de toamna pentru parintii responsabili

Cele mai importante 3 cheltuieli de toamna pentru parintii responsabili

Aceste transformari presupun cateva investitii pe care trebuie sa le faci din timp, astfel incat sa eviti preturile mari sau epuizarea produselor pe care le cauti.

De aceea, este important sa stii care sunt prioritatile tale ca parinte in aceasta perioada, pentru a-ti usura munca atunci cand mergi la cumparaturi, dar si pentru a cheltui sume decente, economisind, in acest fel, timp si bani.

Iata ce cumparaturi trebuie sa faci pentru toamna

Chiar daca anul acesta vine cu o serie de dificultati si recomandari in ceea ce priveste deplasarile in locurile aglomerate, cum sunt marile centre comerciale, pregatirea pentru toamna trebuie sa respecte aceleasi principii. Prioritatile raman neschimbate, dar cumparaturile trebuie facute din timp pentru a beneficia de conditiile de maxima siguranta.

Rechizite scolare

In ceea ce priveste necesarul de lucruri pentru scoala, nevoile micutilor raman aceleasi. In acest caz, cumparaturile pot fi facute online, iar daca optezi pentru rechizite scolare de la eRaft, ai siguranta ca si tu si copiii tai sunteti feriti de aglomeratia magazinelor extrem de cautate in aceasta perioada.

Poti face cumparaturile de acasa si nu va trebui sa simti presiunea timpului, ceea ce inseamna ca poti studia cu atentie oferta disponibila, pentru a nu uita ceva esential, de care copilul tau poate avea nevoie inca din primele saptamani de scoala.

Vestimentatie de toamna

Vremea inca se mentine calduroasa, dar nu pentru mult timp. Astfel, va trebui sa-ti adaptezi garderoba pentru ploile ce vor veni si pentru temperaturile in scadere. Poti face acest lucru treptat, luand in considerare informatiile meteorologice disponibile. Astfel, e recomandat sa pui la indemana cateva jachete si pulovere mai groase si sa cumperi doar ce este neaparat necesar.

In plus, poti lua in considerare si cele mai noi tendinte de moda, cum ar fi culorile in voga din aceasta perioada si modelele cele mai populare de bluze, pantaloni sau incaltari. Este important sa te ocupi atat de tinutele formale, cu care vei merge la serviciu, cat si de cele casual pentru timp liber.

Provizii pentru iarna

Proviziile pentru iarna se cumpara si se prepara toamna, astfel incat acestea sa poata fi consumate in momentul in care sezonul rece isi intra pe deplin in drepturi. Acum este momentul sa te ocupi de pregatirea retetelor de muraturi si de compoturi pe care le vei consuma peste cateva luni, mai ales in perioada sarbatorilor. De asemenea, nu uita de obiectele de depozitare, mai ales de borcane. Acestea trebuie sa fie incapatoare si rezistente.

Cu toate ca toamna a venit din punct de vedere calendaristic, vor mai urma cateva saptamani cu temperaturi ridicate. Prin urmare, ai destul timp sa te ocupi de toate aceste cumparaturi, astfel incat sezonul rece sa nu te ia prin surprindere.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă