Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cele mai frumoase locații care merită vizitate anul acesta

Multe dintre amintirile de neuitat se construiesc deseori departe de casă. Indiferent că ți-ai plănuit deja excursia prin țară sau abia acum trasezi itinerariul, este aproape imposibil să ai destul timp pentru toate obiectivele turistice din România.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2020 - 13:45

În timp ce anumite locații sunt ideale de vizitat vara, altele se bucură de cel mai mare număr de turiști iarna. Există, însă, și locații la care poți ajunge pe tot timpul anului, indiferent de anotimp. Descoperă alături de noi trei zone turistice care merită vizitate oricând în timpul anului!

1. Mărginimea Sibiului

Cu siguranță că ai ajuns (sau ai trecut prin) Sibiu. Pe lângă faptul că este un oraș cu istorie, acesta ascunde numeroase puncte de interes în interiorul său. Mult mai interesantă parte este, însă, Mărginimea Sibiului, care de curând a fost declarată Destinație Europeană de Excelență. Nici nu e de mirare, întrucât zona este recunoscută datorită conservării și prezervării tradițiilor într-un mod impecabil. Mai mult, aici poți vedea numeroase obiceiuri locale care încă se țin și care înfrumusețează întreaga experiență.

2. Parcul Național Apuseni

Nimic nu se compară cu o vacanță în care ajungi să vizitezi numeroase locuri de poveste. Țara noastră găzduiește multe obiective naturale, în proximitatea cărora te poți caza. De aceea, de fiecare dată când vrei să îți bei cafeaua în mijlocul naturii, poți opta pentru o cazare Arieseni. Comuna Gârda de Sus este parte componentă a Parcului Național Apuseni, în care vei avea posibilitatea să te bucuri de peisaje mirobolante.

3. Satele Rimetea și Râmeț

Au intrat în Patrimoniul UNESCO, fiind recunoscute la nivel internațional datorită frumuseții și liniștii pe care o manifestă. În timp ce comuna Râmeț se numără printre cele mai pitorești locuri din țara noastră, comuna Rimetea oferă peisaje mirifice în toate zilele de ședere. Aici, vei vedea case care au peste 100 de ani, dar care arată impecabil. Acestea sunt albe, au ferestre verzi și te transpun rapid într-o altă lume.

În cazul în care cauți cele mai bune cazări pentru vacanța ta, nu rata pensiunea Onelia pentru cazările la Arieseni!

Comentarii