26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăLifestyleCele mai bune strategii care te pot ajuta să câștigi la ruletă!

Cele mai bune strategii care te pot ajuta să câștigi la ruletă!

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri din cazinouri. Ori de câte ori ne imaginăm un cazinou din Vegas, prima imagine care ne vine în minte este o regina cazinoului. Ruleta este un joc suficient de simplu pentru a fi jucat chiar și de cei care nu au experiență în materie de jocuri de noroc. Ruleta este, de asemenea, un joc de noroc care nu se bazează 100% pe hazard și ale cărei rezultate pot fi influențate considerabil în mod pozitiv dacă înveți să stăpânești câteva dintre cele mai celebre strategii de joc.

Deoarece nu există spațiu pentru a-ți etala abilitățile la jocul de Ruletă, strategia ta ar trebui să se concentreze asupra modului în care îți pariezi banii. Unele strategii agresive necesită o investiție consistentă și pariuri mari. Poți câștiga sume fabuloase la ruletă, dar riscul va fi mereu direct proporțional. Aplicând una dintre strategiile prezentate în rândurile ce urmează vei reduce riscurile de pierdere, dar vei diminua totodată și suma pe care ai putea-o câștiga. Iată cele mai bune strategii de ruletă pe care le poți folosi.

Martingale

Strategia de pariere Martingale este simplă, deși puțin riscantă. Se bazează pe convingerea că o serie de pierderi nu poate continua pentru totdeauna. Astfel, în strategia Martingale, îți dublezi pariul de fiecare dată când pierzi o mână. Cum am precizat și mai devreme, aceasta este o strategie de pariere ușor riscantă, iar dacă dorești să joci aplicând această strategie, bankroll-ul tău trebuie să fie destul de generos. Pentru a nu lăsa jocul să-ți mănânce întregul buget, trebuie să joci la o masă cu un pariu minim scăzut. În acest fel, chiar dacă îți dublez pariul și pierzi, nu ajungi să pierzi prea mulți bani.

Există, de asemenea și o derivație de la această strategie, numită Strategia Reverse Martingale. Aceasta funcționează similar cu strategia Martingale, dar acționează în direcția opusă. Spre deosebire de strategia Martingale, în strategia Reverse Martingale, îți dublezi pariul de fiecare dată când câștigi unul. Aceasta se bazează pe ideea că norocul vine succesiv. Și în cazul acestei strategii, vei avea nevoie de un buget consistent dacă vrei să o aplici în jocul tău de ruletă. Dar, din moment ce pariezi mai mult doar atunci când câștigi, nu îți va epuiza bankroll-ul prea ușor.

Conform majorității platformelor online care conțin pronosticuri fotbal și sfaturi pentru stăpânirea jocurilor de cazino, această strategie este prima în rândul preferințelor jucătorilor la ruletă.

Labouchere

Strategia de pariere Labouchere este, de asemenea, o strategie care implică creșterea pariurilor atunci când pierzi. Dar este puțin mai complicată decât Martingale. În Labouchere, va trebui să stabilești o sumă ca obiectiv și să o și câștigi înainte de a părăsi jocul sau de a-ți epuiza bugetul. Împarte suma în tranșe mai mici și fă o listă de numere.

Acum, la fiecare pariu, adaugă numerele din stânga și dreapta și realizează pariul. Dacă câștigi, depășește acele numere și treci la următoarele. Dacă pierzi, adaugă suma pierdută la capătul din dreapta al listei și adun-o cu numărul de pe celălalt capăt ca apoi să pariezi suma respectivă.

Fibonacci

Sistemul de pariuri Fibonacci funcționează pe seria numerelor Fibonacci. În această serie de numere, fiecare număr reprezintă  o sumă a celor două numere dinaintea sa. În acest sistem de pariuri, dacă pierzi, treci la următorul număr din listă și pariezi suma respectivă. Dacă câștigi, te întorci în două locuri și pariezi suma respectivă. În acest fel, câștigul nu îți ajunge în cap. Și pierderile tale nu te vor face să scazi.

Spre deosebire de strategiile menționate mai sus, dacă optezi pentru Fibonacci ai șanse mari să îți asiguri profitul prin intermediul unui singur pariu câștigător. Această metodă presupune că vei avea nevoie de un singur pariu corect pentru a recupera tot ce ai pierdut în rundele anterioare sau chiar pentru a acumula câștiguri suplimentare.

Un alt avantaj al acestei metode este că nu vei avea nevoie de un buget generos – spre deosebire de alte sisteme de joc, in special cel Martingale. Fiind necesar un fond de joc mai mic, această strategie de joc este accesibil oricărui jucător, indiferent de nivelul de experiență în gambling de care dispune.

D’Alembert

Strategia de pariuri D’Alembert este bună pentru persoanele abia acum își fac debutul în lumea ruletei. Jucătorul trebuie să adauge o monedă la următorul pariu de fiecare dată când pierde una. Și după fiecare victorie, miza este redusă cu o monedă. De exemplu, dacă pariezi 5 unități și pierzi, vei paria 6 unități în runda următoare. Dacă vei câștiga runda, vei paria din nou 5 unități în runda următoare. Este, de asemenea, un pariu progresiv, dar nu la fel de agresiv ca Martingale.

Am enumerat câteva dintre cele mai bune strategii de ruletă pe care le poți folosi pentru a juca, dar pe lângă acestea mai există și altele despre care este posibil să merite să te documentezi, deoarece ți-ar putea crește remarcabil șansele de câștig. Andrucci, Paroli etc. sunt și strategii de pariere foarte bune.

Pentru a juca ruletă corect, nu pierde niciodată din vedere utilizarea unei strategii, indiferent cât de stăpân pe joc te simți. În caz contrar, vei ajunge să pierzi mulți bani.

Pe lângă strategiile pe care ți le-am prezentat mai sus nu uita că succesul unui joc este dat și de antrenamentul preliminar, așa că ori de câte ori ai ocazia antrenează-te pe mize mai mici sau optează pentru versiunile demo ale jocurilor de ruletă unde îți vei putea șlefui abilitățile.

Nu te limita la utilizarea unei singure strategii în sesiunile tale de joc la ruletă și caută să le aplici pe fiecare, atunci când îți permite contextul. Fiecare strategie are propriile avantaje și în funcție de gradul de risc pe care ești dispus să ți-l asumi, bugetului alocat pentru pasiunea ta de joc, dar și a adrenalinei de care vrei să te bucuri, optează pentru una dintre cele 5 strategii și respect-o până la finalul jocului.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Premierul Israelului se retrage din politică

După eşecul guvernului său format din opt partide, premierul israelian Naftali Bennett şi-a anunţat retragerea din politică şi nu va mai candida la următoarele...

Anunțul lui Mircea Geoană despre Joe Biden

Mircea Geoană a fost prezent la summitul NATO de la Madrid unde a avut discuții cu președintele SUA, Joe Biden. Într-o postare publică, secretarul general...

Misterele tradiționale de la examenele naționale

Avem din nou diferențe de peste două puncte după recorectarea tezelor de la Evaluarea Națională. Sunt ceva mai puține în acest, 17, după cum a...
Ultima oră
Pe aceeași temă