7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCele mai bune cocktailuri non-alcoolice

Cele mai bune cocktailuri non-alcoolice

Daca organizezi acasa o petrecere, poti sa iti pregatesti singura cocktailurile, iar oaspetii care nu consuma alcool vor fi foarte incantati de initiativa ta. Nu este nimic greu si nici nu trebuie sa stai foarte mult in bucatarie. Trebuie doar sa te aprovizionezi cu umbrelute si alte accesorii colorate pentru decorarea paharelor. Caută după cod CAEN o firmă distribuitoare. 

Iti oferim cateva retete dupa care poti prepara intr-un timp foarte scurt cateva cocktailuri delicioase. Avand in vedere ca sunt realizate numai din sucuri de fructe, acestea iti vor da energie si te vor vitaminiza. Exact de ceea ce ai nevoie!

 

Shy banana

Ingrediente: o banana, 4/7 suc tutti frutti, /7 sirop de zmeura, 2/7 inghetata

Preparare: Se pun toate ingredientele in blender si se amesteca. Se serveste in pahare sonda, iar pe marginea paharului poti pune feliute de lime (lamaie verde) sau lamaie

Jungle

Ingrediente: o banana, doua cesti cu suc de portocale, doua cuburi de gheata, o felie de lime

Preparare: Toate ingredientele se pun intr-un blender (cu exceptia feliei de lime) si se amesteca la viteza medie. Pune amestecul intr-un pahar cu picior, apoi adauga felia de lime.

 

Bora Bora

Ingrediente: 100 ml suc de ananas, 60 ml suc de fructul-pasiunii, 10 ml suc de lamaie, 10 ml sirop de rodii

Preparare: Se prepara intr-un blender sau shaker, si se serveste intr-un pahar lat cu gheata. Se decoreaza cu o felie de ananas si o cireasa.

 

Virgin Mary

Ingrediente:110 ml suc de rosii, o lingura suc de lamaie, jumatate de lingurita sos Worcestershire, doua picaturi sos Tabasco

Preparare: Se umple un pahar mare de vin cu gheata. Se adauga sucul de rosii, apoi celelalte ingrediente. Se amesteca si se serveste cu o felie de lamaie.

 

Bella Luna

Ingrediente: 100 ml suc de portocale, 60 ml suc de ananas, 20 ml zeama de lamaie verde 

Preparare: Se toarna toate ingredientele intr-un pahar cu gheata. Se amesteca usor. Se decoreaza cu o felie de portocala.

 

Cinderella 

Ingrediente: 50 ml apa minerala, sucul de la o rodie, 20 ml suc de lamaie, suc de portocale si suc de ananas. 

Preparare:Toate ingredientele se amesteca cu gheta. Paharul se decoreaza cu o felie de ananas. 

 

Rebecca 

Ingrediente: o treime suc de ananas, o treime suc de merisor, o treime apa minerala.

Preparare: Se amesteca toate ingredientele. Paharul se decoreaza cu o felie de ananas. 

 

Virgin Piña Colada

Ingrediente: o ceasca de suc de ananas, o ceasca de ananas zdrobit, o ceasca si jumatate de lapte de cocos, sucul de la o lamaie. 

Preparare:Se amesteca toate ingredientele cu gheata si se adauga intr-un pahar racit. 

 

Safe Sex on the Beach 

Ingrediente: 85 ml suc de merisor, 85 ml suc de grapefruit, 60 ml nectar de piersici, o cireasa.

Preparare: Se amesteca toate ingredientele,  in afara de cireasa si se adauga intr-un pahar plin cu gheata. Se decoreaza cu o ciresa. 

 

Arlechino

Ingrediente: doua banane, un pahar cu capsuni, un pahar de suc de portocale, doua pahare de iaurt de vanilie degresat 

Preparare: Toate ingredientele se amesteca intr-un blender timp de 30 de secunde, apoi se toarna in pahare si se bea cu paiul.

 

Iti poti folosi si tu imaginatia pentru a creea cocktailuri noi si gustoase! Ai grija insa la cele in compozitia carora intra zahar mai ales daca ai diabet gestational. Cele mai indicate sunt amestecurile de fructe, eventual cu iaurt. Paharul si modul in care il decorezi reprezinta cheia succesului. 

 

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă