Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cel mult zece persoane la sport în aer liber, cel mult 20 de persoane la workshop

Guvernul a modificat, miercuri, hotărârea privind starea de alertă, mărind numărul de persoane care au voie să facă sport simultan în aer liber sau care pot participa la un workshop.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

01.07.2020 - 17:14

"A fost propusă şi adoptată o Hotărâre de Guvern prin care a fost modificată Hotărârea de Guvern privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în cea ce priveşte respectarea regulilor de distanţare fizică şi protecţie sanitară. Astfel, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la 6 la 10 persoane", a precizat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Orban.

Anunțul a fost făcut după ședința de miercuri, 1 iulie, a Executivului.

Ionel Dancă a mai precizat și că, de acum încolo, va fi permisă derularea "activităţilor de training-uri şi workshop-uri cu un număr de participanţi de maxim 20 de persoane".

Comentarii

loading...