27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCea mai buna vopsea de exterior (ghidul cumparatorului)

Cea mai buna vopsea de exterior (ghidul cumparatorului)

Exerseaza-ti creativitatea pe zidarie, metal sau lemn

Vopseaua pentru exterior te va ajuta sa-ti pui amprenta pe exteriorul casei tale, dar si sa protejezi toate suprafetele exterioare impotriva intemperiilor.

Continua sa citesti pentru a afla care este vopseaua potrivita fiecarui tip de suprafata.

Ce trebuie sa consideri inainte de a incepe lucrarea?

Ce tip de suprafata vrei sa vopsesti?
Ca sa-ti faci treaba mai usoara, trebuie sa alegi dintr-o gama variata de vopsele de calitate, ca cele de la Decorator Shop. La Decorator Shop gasesti produse de calitate, selectionate si importate din diferite colturi ale lumii cu care sa-ti poti face treaba rapid si sigur si consultanta gratuita in alegerea produselor potrivite.

 

In ce stare este suprafata de vopsit?
Starea suprafetei de vopsit este foarte importanta cand vrei sa alegi ce vopsea de exterior sa folosesti.

Daca vopsesti pe o suprafata veche, trebuie sa ai in vedere faptul ca aceasta trebuie sa fie uscata, curata si orice urma de alge, mucegai sau rugina a fost indepartata.

In functie de suprafata, ai putea avea nevoie de un grund sau o amorsa pentru a fi sigur ca vopseaua ta va rezista cat mai mult posibil.

 

Care este aspectul final dorit?
In functie de aspectul final dorit si de suprafata vopsita, trebuie sa te gandesti foarte bine unde vrei sa ajungi pentru ca exista cu siguranta o vopsea cu care sa obtii rezultatul dorit.

Exista vopsele mate, vopsele satinate, vopsea cu efect de lemn, lacuri si lazuri ce inchid sau deschid culoarea lemnului, vopsele decorative; posibilitatile sunt infinite si noi te vom ajuta sa le descoperi.

 

Tipuri de vopsele de exterior
Exista 3 categorii mari de vopsele de exterior:
1. Vopsea protectie pentru lemn
2. Vopsea protectie pentru zidarie
3. Vopsea protectie pentru metal

1. Protectie si decorare lemn exterior
Vopselele pentru lemn exterior se folosesc pentru magazii de lemn, garduri de lemn, terase, mobila de gradina si alte structuri exterioare din lemn.

Cand esti in cautare de protectie lemn exterior, ai 4 categorii din care poti alege:
– Vopsea pentru lemn
– Bait pentru lemn
– Lac pentru lemn
– Ulei pentru lemn
Aceste produse sunt specifice pentru anumite intrebuintari si suprafete, deci trebuie sa-ti faci bine temele inainte de a cumpara sau poti incerca consultanta gratuita de la Decorator Shop.

 

2. Protectie si decorare zidarie
Vopseaua de exterior pentru zidarie este, in general, potrivita pentru caramida, pereti din zidarie, ciment, beton, piatra si alte suprafete asemanatoare.

Vopseaua pentru zidarie iti protejeaza peretii exteriori ai casei, peretii garajului si ai altor constructii exterioare.

Aceste vopsele de exterior iti pot schimba radical aspectul casei si vin in mai multe culori decat iit poti imagina, in orice nuanta dorita de tine, avand posibilitatea sa le colorezi pe calculator.

 

3. Protectie si decorare metal exterior
Vopseaua pentru metal exterior este potrivita pentru balustrade metalice, garduri metalice, porti metalice, rafturi metalice, jgheaburi si alte suprafete in contact direct cu natura.

Vopselele pentru metal ofera nu doar protectie impotriva factorilor de mediu, dar si stilul exact pe care ti-l doresti pentru structurile metalice din exterior.

Trebuie sa stii ca exista solutii si pentru suprafetele galvanizate, suprafetele din aluminiu, cupru si alama dar si pentru suprafetele care au putina rugina pe ele.

Pentru a afla solutia exacta pentru problema ta, iti recomand sa folosesti consultanta gratuita de la Decorator Shop.

Cele mai citite

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...

Israelul și-ar fi amânat operațiunea de la Rafah (Gaza) pentru a se concentra asupra Iranului

Israelul și-ar fi "amânat" operațiunea militară din orașul Rafah, aflat în Fâșia Gaza, întrucât acum Israelul dorește să se concentreze asupra ripostei pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU