10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe trebuie să știi dacă vrei să prinzi reducerile de primăvară

Ce trebuie să știi dacă vrei să prinzi reducerile de primăvară

Mall-urile sunt pline de reclame care anunță discounturi fabuloase, de până la 80%, agențiile de voiaj îți iau ochii cu oferte early booking de nerefuzat, iar magazinele online anunță prin toate mijloacele media că, dacă vrei să îți cumperi ceva nou, acum ar fi momentul ideal. Tentația e mare și nu mai știi de ce să te mai bucuri. Dacă nu știi ce să-ți cumperi la început de an, ca să beneficiezi de reduceri substanțiale, găsești mai jos câteva sugestii de investiții pentru tine și familia ta pentru care îți vei mulțumi mai târziu.

O excursie early booking

Cea mai mare bogăție a unui om stă, probabil, în călătoriile pe care le face de-a lungul vieții. Nimic nu se compară cu momentele petrecute în vacanță alături de familie, prieteni sau alte persoane dragi în locuri noi și alături de oameni cu care pot face un schimb de experiență inedit. Bucătăria țărilor pe care le vizitezi, istoria, arhitectura sau cultura, toate te vor încărca pozitiv.

Avantajele în a rezerva o excursie de tip early booking nu stau doar în prețul mic de care vei beneficia, tocmai pentru că o programezi de acum pentru perioada verii sau a toamnei. Îți vei putea face „temele” mult mai bine, adică vei face un plan bine pus la punct despre ce vei face, odată ajuns în vacanță.

De exemplu, un sejur în Grecia cu familia nu trebuie să cuprindă doar sesiuni de plajă, ci ar fi bine să includă și excursii în jurul orașului și croaziere pe mare, iar într-o ofertă bună vei găsi și aceste opțiuni. Dacă îți faci planurile din timp, vei ști care va fi programul exact al fiecărei zile petrecută în concediu, astfel încât să nu ratezi nimic din ce ai putea vizita în zona în care urmează să ajungi. Mai mult decât atât, cheltuiala ți se va părea mai ușor de susținut, pentru că poți pune deoparte din timp banii de buzunar pentru vacanță, adică cei pe care îi vei cheltui pe suveniruri, vizite la muzee sau băuturi răcoritoare pe plajă ori o cină luată într-un restaurant celebru.

Reînnoirea garderobei

Dacă vrei să arunci haine de care te-ai plictisit și să dai un restart în șifonier, ai nevoie de o sesiune de shopping urgentă. Și nici că puteai alege o perioadă mai bună din an în care să faci asta, așa că trucurile pe care le poți aplica îți vor fi de un mare folos.

Trebuie să știi că cel mai bun moment pentru care îți poți face cumpărăturile în tihnă este într-una din zilele săptămânii, dar până la ora 17.00, când lumea iese de la serviciu. Vei avea timp berechet să te plimbi printre rafturi și să alegi modelele care ți se potrivesc cel mai bine. Nu lăsa, însă, totul pe finalul lunii, pentru că e posibil să nu mai găsești mărimile care îți trebuie.

Dacă nu îți place să îți petreci timpul în malluri, ai la îndemână magazinele online, unde poți găsi haine outlet la prețuri mici. Unul din cele mai mari avantaje este acela că, spre deosebire de magazinele fizice, online poți găsi aproape toate mărimile și poți avea șansa să dai și peste câteva modele care nu se regăsesc pe rafturi.

Cum faci rost de bani?

Începutul de an nu ne găsește cu foarte mulți bani în portofel, dat fiind faptul că Sărbătorile de iarnă ne-au epuizat economiile,dar acesta nu este un motiv să te abții de la a-ți cumpăra lucrurile preferate la prețuri incredibil de avantajoase. Poți face un împrumut până la salariu, ca să nu-ți dai peste cap bugetul lunar și ca să îți poți permite cumpărături fericite!

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă