8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe trebuie să ai în vedere atunci când trimiți colete în Germania

Ce trebuie să ai în vedere atunci când trimiți colete în Germania

Trimiterea de colete în Germania a devenit o adevărată tradiție și chiar o aventură în unele cazuri. Peste 700.000 de români locuiesc în Germania la ora actuala, iar cei mai mulți dintre ei țin legătura cu cei de acasă, cărora le duc dorul și cu care comunică zilnic. Nu vorbesc doar la telefon, ci își trimit deseori colete. Iar asta deoarece gustul bunătăților de acasă nu pot fi întâlnite în nici un oraș din Germania.

Cu toate că există tot mai multe firme care fac transport de colete către Germania, multe dintre ele nu dau dovadă de seriozitate la cel mai înalt nivel. Nu puține au fost cazurile în care coletele au fost deteriorate, colete în care s-a umblat sau, în cel mai rău caz, colete care nu au mai ajuns deloc la destinație.

Așa că, împreuna cu echipa de la Magic Trans, echipă pe care o recomandăm pentru transportul de colete în Germania, am decis să facem un scurt ghid util pentru toate persoanele care trimit sau primesc deseori colete către sau din Germania.

Nu alege o firmă care nu îți oferă chitanță
Dacă întâmpini anumite probleme atunci când trimiți colete în Germania și nu ai nici un bon sau o chitanță, îți va fi imposibil să tragi la răspundere persoanele cu care ai colaborat. Astfel, vei ieși în pierdere.

De aceea nu ar trebui să optezi mereu doar pentru cele mai mici prețuri, deoarece acestea pot ascunde o mulțime de probleme. Astfel, recomandarea noastră este să colaborezi cu o firmă care deține o formă legală, astfel încât să îți poată oferi o hârtie la mână, precum un bon, o chitanță sau chiar un contract.

În aceste cazuri, chiar dacă vei avea neplăceri, vei putea cere despăgubiri.

Experiența – recomandarea principală
Nu îți dorești o colaborare cu amatori, nu? Cu siguranță nu inspiră prea multă încredere iar șansele ca pachetele pe care le trimiți să nu fie manevrate cu grijă și atenție sunt destul de mari. De aceea ar trebui să cauți o firmă cu cât mai multă experiență pe piața de transport colete Germania.

Colaborând cu o firma care are o generoasă vechime în domeniul transportului de colete, vei ști că pachetul tău va ajunge cu bine la destinație.

Alege transportul de la adresă la adresă
Atâta timp cât serviciile de transport colete în Germania s-au dezvoltat atât de mult, poți avea pretenția de a depune cât mai puțin efort pentru livrarea de colete în străinătate.

Mai exact, o firmă care își respectă clienții va încerca să pună cât mai mult preț pe confortul lor, astfel încât va efectua transportul de colete de la adresă la adresă.

Ca și client nu va mai trebui să te deplasezi la sediul firmei și nici destinatarul nu va trebui să meargă într-un anumit oraș pentru a-și primi coletul. Acesta va fi preluat de la ușă și predat la adresa destinatarului, ceea ce face trimiterea de colete către Germania mai simplă ca niciodată.

Astfel, dacă găsești o firmă care efectuează transport colete de la adresă la adresă, cu un bagaj bogat de experiență dar și care deține o formă legală, atunci cu siguranță ai toate motivele să colaborezi cu ea. Iar în acest sens noi îți putem recomanda Magic Trans!

 

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă