14.3 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Ce tradiții păstrează de Paște Geanina Ilieș | Interviu exclusiv

Geanina, cum a fost ultimul an pentru tine?

Ultimul an, pentru mine, a fost unul provocator. Chiar dacă pentru noi toți a fost un an extrem de dificil, eu am învățat să-mi găsesc motivația și ambiția de a învăța lucruri noi. Totodată, unii, în pandemie, au vrut să se mute la casă, să aibă o curte… la mine a fost fix invers! Stând în afara orașului, mi-era mai difici, atât mie, cât și fiului să ajungem rapid în anumite locuri. Așa că am luat decizia de a ne muta în oraș, la bloc. Acum el a crescut și are nevoie să fie independent, să se miște cât mai rapid. Și am făcut toate demersurile necesare, iar curând ne vom muta.  

Știu că ai revenit în mediul online și la TV cu un nou proiect. Ce ne poți spune despre el?

Este un proiect exact așa cum mi l-am dorit! Hai să fim super, emisiune care se vede pe protvplus.ro, dar și pe PRO X. Este un format minunat în care stăm de vorbă cu diferite personalități care au reușit să scrie o povestea din istoria sportului românesc. Am avut ocazia să aflu mai multe despre campioni care ne-au inspirat și care vor continua să inspire și pe mai departe. Dacă ați ratat vreunele, nu uitați că le puteți vedea online.

Sărbătorile pascale bat la ușă. Cum și unde le vei petrece?

Sărbătorile pascale, ca de obicei, le voi petrece acasă. E o perioadă extrem de apropiată de sufletul meu, mă regăsesc și îmi place foarte mult.  O vom avea aproape pe mama mea. Ea va fi cea care va găti… și mult și foarte bun! Știu că și pentru ea este un moment frumos că ne adunăm cu toții și mergem la ea la masă. Partea de dulciuri îmi va aparține, iar în acest an am promisiunea lui Patrick că mă va ajuta. Nu știu dacă este pentru că s-a îndrăgostit sau pentru că vrea să obțină ceva de la mine J!

Ce tradiții respecți în această perioadă a anului?

Ca să-ți recunosc un mic secret: Îmi place foarte mult să fac pască, gătesc și pentru mine și pentru frații mei. Totodată, mă bucur că putem merge la Biserică și că vom putea să luăm Lumina Sfântă, în acest an.

În urmă cu un an eram izolați de cei dragi. Te vei revedea cu familia și prietenii?

Da, așa cum spuneam și anterior, abia aștept să fim cu toții la masa de Paște și să petrecem timp împreună. Este cea mai mare bucurie a mea.

Ai o siluetă de invidiat! Faci excese culinare de când stai acasă? Ai timp să te ocupi și de tine, să îți respecți ritualurile de frumusețe?

Sunt foarte organizată din acest punct de vedere. Mi-am obișnuit organismul cu un stil de viață sănătos pe care îl practic de ceva vreme. Iar aici includ toate aspectele: mănânc, fac sport și am grijă de tenul și pielea mea. Mi se pare că ține de respectul de sine și aduce un plus pentru sănătatea mea.  

Ce mai urmează din punct de vedere profesional pentru tine? Ce îți dorești pe viitor?

Acum fac exact ceea ce îmi place, o emisiune care aduce plus valoare, nu doar pentru mine, cât și pentru generațiile viitoare. Nu mă voi da la o parte de la niciun proiect care să mă provoace. În general, accept proiectele care mi se potrivesc și pe care le fac cu toată dragostea pentru că publicul simte, iar asta e foarte important.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă