2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleCe tipuri de masaj prefera vedetele. Elementele care le intretin dependenta pentru...

Ce tipuri de masaj prefera vedetele. Elementele care le intretin dependenta pentru un salon masaj

Alte forme de masaj realizate intr-un salon de masaj includ: masaj anticelulitic, masaj cu pietre calde, masaj de relaxare, masaj lomilomi, masaj sportiv, masaj terapeutic, masaj thai, masaj reflexoterapie, masaj hawaiian, masaj suedez, masaj shiatsu.

Ca vedetele prefera masajul, nu ar trebui sa mai mire pe nimeni, avand in vedere avantajele sale. Cand isi permit orice si-ar dori, de ce nu ar beneficia si de momente de rasfat care sa le ajute sa arate fabulos si sa se simta foarte bine? O intrebare retorica! Madonna, de exemplu, cand a concertat in Bucuresti in cadrul turneului mondial “Sticky&Sweet Tour”, a cerut ca in culise sa i se amenajeze, intre altele, o sala de masaj si 500 de trandafiri albi si rosii. “Un moft” ar spune carcotasii, “o necesitate” ar spune, probabil, diva.

Nici vedetele noastre nu refuza momentele de relaxare suprema pe care le asigura un masaj. Laura Cosoi, de exemplu, este un fan al masajului thailandez. Vedeta de 36 de ani, insarcinata in 4 luni, adora sa se lase rasfatata de un astfel de masaj. Andreea Marin, pe de alta parte, considera ca masajul thailandez este o arma antistres cu puteri magice. Nici Tania Budi nu sta departe de confortul fizic si psihic pe care il ofera masajul cu uleiuri din extracte de lime, lapte de cocos, bergamote, mandarine, lacramioare, iasomie, hibiscus, mosc si lemn tropical, iar rezultatele se vad pe trupul sau fara cusur.

Salonul de masaj: moft sau necesitate?

O intrebare la care raspunsul corect nu poate fi decat “necesitate”! Pentru a justifica raspunsul sunt suficiente chiar si numai doua exemple.

Masajul thailandez, de exemplu, creat in India de fapt si ajuns in Thailanda in contextul in care s-a raspandit budismul, are numeroase beneficii fizice si psihice, deopotriva. Detoxifica organismul, creste mobilitatea si flexibilitatea musculara, distruge blocajele energetice, previne boli numeroase, imbunatateste respiratia si postura, elimina durerile de spate, contribuie la concentrare si creativitate, reduce stresul si starile anxioase, creste vitalitatea – si asta pentru a numi doar cateva dintre avantajele sale. Nu doar vedetele pot beneficia de ora de rasfat intr-un salon de masaj, ci oricine constientizeaza beneficiile pe care le poate asigura un masaj thai.

Pe de alta parte, masajul balinez, potrivit www.enjoybali.ro, un masaj profund care ajunge pana in adancul fibrelor musculare, are drept scop o relaxare cat mai profunda a mintii si corpului. Pentru ca un asemenea masaj urmareste sa echilibreze fluxul de energie din organism, include reflexologie, aromaterapia, presopunctura si utilizarea pietrelor pentru a se crea posibilitatea sangelui si oxigenului sa circule optim.

Vedete sau nu, toti indivizii ar trebui sa se bucure de ceea ce le aduce un plus de bine in viata, iar masajul nu poate fi decat benefic, cu conditia sa fie realizat de un profesionist.

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă