8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe sunt si cum te ajuta modurile de tigari electronice?

Ce sunt si cum te ajuta modurile de tigari electronice?

Producatorii au observat popularitatea tot mai mare a  modurilor de tigari electronice si au inceput sa le fabrice in masa. Un mod de tigara electronica este, deci, versiunea mai avansata sau mai sofisticata a tigarii electronice cu care incep cei mai multi incepatori. Aceste moduri de tigari electronice dispun de mai multe facilitati si au un display cu o varietate de optiuni de meniu si informatii pe care o tigara simpla nu le ofera.

 Beneficiile modurilor de tigari electronice

Daca inca te intrebi de ce sa folosesti modurile de tigari electronice iata cateva beneficii ale acestora:

 

●         Arata mult mai bine decat tigarile electronice – Chiar daca nu ai invatat inca sa folosesti in totalitate functiile lui, cu siguranta vei fi placut impresionat de dimensiunea si designul unui mod.

●         Dispun de o putere mai mare – Modurile au de obicei o putere mai mare decat o tigara electronica standard si pot fi utilizate cu atomizoare cu rezistenta mica, ceea ce inseamna ca pot produce mai multi vapori.

●         Control mai bun – Functiile avansate ofera un control mai bun asupra experientei de vapare. Exista moduri care permit chiar reglarea vitezei cu care se incalzeste bobina.

●         Baterii mai durabile – Modurile au adesea baterii cu o capacitatea mai mare, durand mai mult intre incarcari.

●         Vapori mai multi si mai placuti – Bobinele cu care sunt dotate modurile de tigari electronice permit trecerea unei puteri mai mari, ceea ce sporeste capacitatea bobinei si duce la producerea unei cantitati de vapori semnificativ mai mare decat in cazul tigarilor electronice clasice. De asemenea, vaporii sunt mai calzi, creand o senzatie mult mai placuta in gura.

●         Controlul deplin al tensiunii – Modificarea tensiunii creste temperatura vaporilor si face ca modurile de tigari electronice sa produca mai multi vapori.

●         Controlul temperaturii – Aromele au gust diferit la temperaturi diferite, iar modurile permit reglarea temperaturii si dau sansa de a alege setarea optima pentru aroma perfecta.

 Cele mai cunoscute tipuri de moduri pentru vapat

Pentru a gasi cele mai bune moduri pentru vapat va trebui sa incerci si sa alegi din mai multe tipuri. Experienta vapatului este una personala si, pentru fiecare utilizator exista dispozitivul perfect.

 

●         Modul Vape Pens – Modurile Stilouri pentru vapat sunt exact ceea ce spune si numele lor – au forma cilindrica si o constructie foarte simpla care consta intr-o baterie cu buton de tragere, un atomizator si un dispozitiv bucal. Dispun de o singura baterie si au o putere mica, dar sunt usor de transportat si manevrat.

●         Modul Pod Systems – Acestea sunt dispozitive de noua generatie si duc modurile stilou la nivelul urmator. Ele se bazeaza pe simplitate si functioneaza cu un pod preumplut sau reumplut care se introduce, pur si simplu, in dispozitiv. Si ele sunt usor de transportat, fiind mici si usoare.

●         Modul Box – Sunt mai mari si mai voluminoase decat cele mentionate anterior, dar ofera o durata mai lunga de utilizare si o putere mai mare.

●         Modul mecanic – Acestea sunt simple dispozitive care furnizeaza energie bateriei unui atomizator.

Daca vrei sa incerci cele mai bune moduri pentru vapat, merita sa testezi oricare din aceste dispozitiv, dar si diverse accesorii.

Sursa foto: https://www.voore.ro/moduri-tigara-electronica/moduri-mecanice/mod-takit-mini-v2-coolvapor-slver-blue

 

Accesorii pentru moduri de tigari electronice

 

Daca esti incepator in vaping, este bine sa stii ca vei avea nevoie de cateva accesorii pentru modurile de tigari electronice. Iata cateva dintre acestea:

 

●         Baterii – ai nevoie de o baterie de rezerva;

●         Carcase de depozitare;

●         Incarcatoare pentru tigari electronice;

●         Claromizatoare si accesorii atomizante – capete de inlocuire, claromizatoare cu bobina dubla, clarificator Nano, etc.

 

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă