8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe se întâmplă cu Premiile Oscar în 2021

Ce se întâmplă cu Premiile Oscar în 2021

Pandemia a făcut ravagii în cetatea filmului. Foarte multe producții hollywoodiene nu au mai fost lansate în 2020, cinematografele fiind închise în întreaga lume.

Surse din cadrul premiilor Oscar, citate de publicația Variety, spun că, prin reprogramarea ceremoniei de premiere pentru primăvară, Academia spera că cinematografele vor fi deschise din nou, permițând astfel ca mai multe filme să concureze la sărbătoarea anuală a celor mai bune filme ale anului. Dar chiar dacă sălile de film ar rămâne închise până atunci, organizatorii încearcă să găsească modul în care evenimentul poate continua. Există încă întrebări cu privire la exact câte persoane vor fi prezente în teatrul Dolby cu 3.400 de locuri din Los Angeles, unde are loc în mod tradițional ceremonia.

„Organizatorii fac tot ce pot pentru a se asigura că ceremonia va putea avea loc la un moment dat în 2021: Aceștia au discutat săptămâni întregi dacă ceremonia poate merge mai departe, având în vedere că numeroase lansări au fost amânate”, a declarat o sursă pentru The Sun.

În 2020, Academia Americană de Film a făcut câteva modificări în regulament, pentru a se adapta situației curente, în care lumea cinematografică a fost masiv afectată de pandemia de coronavirus. Astfel, la categoria Cel mai bun film vor putea fi nominalizate și filme care au fost lansate numai pe rețelele de streaming, dat fiind că cinematografele sunt închise și probabil vor rămâne așa o lungă bucată de timp. Anterior, filmele care erau lansate pe platforme trebuiau să intre în cinematografe măcar șapte zile înainte de streamingul online, pentru a se putea califica în cursa pentru Oscar.

Când vine vorba de nominalizările la Premiul Academiei din 2021, există un concurent care a beneficiat de faptul că publicul a fost acasă în 2020. Este vorba de platforma de streaming Netflix, care, anul acesta are o serie de lansări de mare profil, cum ar fi pelicula SF „The Midnight Sky”, care îl are pe George Clooney în rol plincipal, dar și drama „Western News of the World” cu Tom Hanks, realizată , în regia lui Paul Greengrass.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă