11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCe să-ți iei la reducere pentru garderoba întregului an

Ce să-ți iei la reducere pentru garderoba întregului an

Poate fi o piesă mai scumpă, care acum are o reducere considerabilă, poate fi o piesă mai specială, mai diferită de tot ce ai în garderobă. Nu ignora nici reducerile la cosmetice, la produse de îngrijire, dar și la lenjerie. Chiar dacă sezonul reducerilor pare dedicat exclusiv hainelor, nu este deloc așa. Cumpărăturile de acum te vor ajuta să economisești în lunile ce urmează și să economisești pentru vacanța de vară, pentru că deja ești cu gândul la ea, nu-i așa? Mai jos am adunat câteva idei de achiziții (în funcție de stilul personal) de la magazinele care au anunțat promoții în această perioadă.

Rock chic

Ținutele tale implică piele, detalii metalice, suprapuneri de materiale și accente cool? Atunci ai nevoie neapărat de niște ghete rock, cu multe catarame și ținte, de o geacă de piele, dar și de jeans drept, de cămăși, de eșarfe supradimensionate și de pălării. Sunt ținute care nu se demodează, piese versatile pe care le poți purta și primăvara și toamna. Unele dintre ele, cum ar fi eșarfele sau cămășile, chiar și în serile de vară.

Smart casual

Îți place să porți tocuri, dar nu amețitoare și subțiri. Combini cu succes un tricou cu o fustă creion sau un pulover cu o pereche de flare jeans și ținuta ta e gata? Atunci mizează în continuare pe materiale moi, care te fac să te simți confortabil, dar și pe layering. Bijuteriile sunt o parte importantă din orice ținută, așa că acum poți să-ți achiziționezi toate acele piese care te vor face să zâmbești pe întreg parcursul anului.

Elegant, dar nu clasic

Cele mai multe piese din garderoba ta sunt mai degrabă ținute potrivite pentru birou? Dar nu-i așa că nu vrei să fii plictisitoare? Asortează la croielile clasice piese îndrăznețe, culori care întorc privirile. E adevărat, nu sunt potrivite în orice context, însă este timpul să ieși din tipare. 2019 se anunță un an interesant, inclusiv din punct de vedere al ținutelor de zi cu zi.

Sport

Stilul sport nu a însemnat niciodată neglijent. În ultimii ani, multe piese sport au fost reinterpretate și au trecut granița către streetstyle. Dacă pentru tine confortul este important, atunci profită de reduceri pentru a face câteva achiziții din materiale de calitate, tricouri din bumbac organic, pe care le poți reinterpreta cu broșe chic, de exemplu. Sau jeanși boyfriend purtați cu o jachetă din blană. Desigur, într-o culoare pastel.

Diva style

Îți place să fii în centrul atenției? Perfect! Anul acesta se poartă atenția. Mai ales când este cea potrivită. Salopetele, croielile ample, accesoriile glam sunt pentru tine. Stilul eclectic te caracterizează, așa că atitudinea ta îți permite să porți ghete din velur și un sacou clasic. Sau să combini o salopetă cu accesorii oversized.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă