7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCe pasi sa urmezi pentru a trimite un cadou cuiva din strainatate?

Ce pasi sa urmezi pentru a trimite un cadou cuiva din strainatate?

In cazul in care locuiesti in Londra si trimiti un cadou catre o persoana din Romania, poate esti in cautare de transport colete internationale ieftine sau de transport Londra Romania pentru pachetul tau. Insa, inainte de a ajunge la asta trebuie sa urmaresti anumiti pasi.

Asigura-te ca firma de transport poate expedia ceea ce doresti sa trimiti

Inainte de a trimite un cadou, intra pe site-ul firmei de transport la care ai apelat si informeaza-te daca ceea ce doresti tu sa trimiti poate fi transportat de acestia. In general, alimentele sau bauturile dintr-un cos de cadou nu pot fi transportate international. Asa ca, pentru a nu exista situatii neplacute, asigura-te ca este totul in regula si ca pentru articolul trimis nu exista niciun fel de restrictii.

Vezi in cat timp sunt transportate de obicei coletele

Asigura-te ca in perioada in care iti este expediat coletul este una buna. Nimic nu este mai neplacut decat sa intarzie cadoul de la tine pentru persoana draga. Nu neaparat pentru ca intarzie, dar toata magia cadoului dispare.

Asa ca, inainte de a putea expedia un cadou, vezi in cat timp sunt transportate coletele de catre compania respectiva si in functie de asta, asigura-te ca ai o marja de timp. Asta pentru a nu exista situatii neplacute.

Impacheteaza corect pachetul

Poate daca ajunge mai tarziu, este in regula, dar daca cadoul pe care vrei sa il oferi este spart sau deteriorat, atunci magia chiar dispare cu totul. Pentru a nu se intampla asa ceve trebuie sa impachetezi coletul corect.

Pe langa ambalajul de cado ar fi bine sa mai adaugati o cutie si sa va asigurati ca este cat se poate de bine lipit cu scotch. In plus, in interior, incercati sa infasurati cadoul in folie cu bule pentru extra protectie. Asa, cu siguranta, miscarile bruste din timpul transportarii nu vor afecta articolul, iar cadoul trimis de tine va ajunge in cele mai bune condtii la destinarat.

Beneficiaza de servicii de urmarire colet

Intra pe site-ul celor care iti transporta coletul si urmareste progresul expeditiei tale. Anumite firme de transport colete, iti ofera posibilitatea sa iti urmaresti online status-ul pachetului. Asa iti vei face o idee unde se afla si in ce perioada va ajunge la destinatar. In plus, daca exista anumite probleme, vei fi notificat imediat.

Asigura-te ca in perioadele de sarbatori coletul va ajunge la timp

Cu totii stim ca in perioada sarbatorilor, de Craciun, de Paste, totii oamenii vor sa faca o surpriza persoanelor dragi si le trimit pachete cu cadouri. Asa ca, daca si tu doresti sa trimti in aceeasi perioada, mai bine trimiti cu cateva saptamani inainte, pentru a fi sigur ca ajunge la timp. Mai bine mai devreme, decat prea tarziu.

Eastlines este o companie care se ocupa cu transportul de colete pe ruta Romania-Anglia. Infiintata in anul 2007, in decursul timpului a acumulat experienta necesara sa ofere servicii de calitate si profesioniste. Daca doresti sa trimiti un cadou unei persoane dragi, din Romania sau Anglia, apeleaza cu incredere la acestia si, cu siguranta, nu vei regreta. Mai multe informatii aici.

Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă