Ce nume a ales prințesa Eugenie pentru fiul ei. Prima fotografie cu bebelușul

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, și soțul acesteia, Jack Brooksbank, au dezvăluit numele fiului lor și prima imagine cu bebelușul.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

21.02.2021 - 14:52

Prințesa Eugenie a devenit mamă pentru prima oară pe 9 februarie, când a ales să anunțe evenimentul și pe rețelele de socializare. Tot acolo a ales și de data aceasta să posteze prima fotografie cu fiul său care a primit numele August Philip Hawake Brooksbank, conform unui comunicat transmis de palatul Buckingham.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, a împărtășit o poză cu ea și Jack cu August, care a fost făcută de moașa lor, pe Instagram alături de care a scris:

 „Am vrut să vi-l prezentăm lui August Philip Hawke Brooksbank. Vă mulțumim pentru atât de multe mesaje minunate. Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru acest mic om, cuvintele nu pot exprima. Suntem încântați să vă putem împărtăși aceste fotografii.n[Foto] realizată de către moașa noastră”

 

 

Într-o declarație care anunța nașterea, Palatul Buckingham a declarat:

„Alteța Sa Regală, prințesa Eugenie a născut în siguranță  un fiu astăzi, 9 februarie 2021, la ora 08.55 la Spitalul din Portland. Jack Brooksbank era prezent. Copilul cântărește 8 lbs 1oz. Regina, Ducele de Edinburgh, Ducele de York, Sarah, Ducesa de York și domnul și doamna George Brooksbank au fost informați și sunt încântați de știri. Acesta este primul copil al Prințesei Eugenie și Jack Brooksbank, Ducele de York și Sarah, Ducesă al primului nepot al lui York și al nouălea strănepot pentru Regina și Ducele de Edinburgh. Alteța Sa Regală și copilul ei se simt amândoi bine ".

Prințesa Eugenie a împărtășit, de asemenea, veștile fericite pe contul ei de Instagram, postând prima poză cu piciorușele micuțului ei și subtitrând-o cu un șir de inimi albastre.

Citește totul despre:

Comentarii