10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe nume a ales prințesa Eugenie pentru fiul ei. Prima fotografie cu...

Ce nume a ales prințesa Eugenie pentru fiul ei. Prima fotografie cu bebelușul

Prințesa Eugenie a devenit mamă pentru prima oară pe 9 februarie, când a ales să anunțe evenimentul și pe rețelele de socializare. Tot acolo a ales și de data aceasta să posteze prima fotografie cu fiul său care a primit numele August Philip Hawake Brooksbank, conform unui comunicat transmis de palatul Buckingham.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, a împărtășit o poză cu ea și Jack cu August, care a fost făcută de moașa lor, pe Instagram alături de care a scris:

 „Am vrut să vi-l prezentăm lui August Philip Hawke Brooksbank. Vă mulțumim pentru atât de multe mesaje minunate. Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru acest mic om, cuvintele nu pot exprima. Suntem încântați să vă putem împărtăși aceste fotografii.n[Foto] realizată de către moașa noastră”

 

 

Într-o declarație care anunța nașterea, Palatul Buckingham a declarat:

„Alteța Sa Regală, prințesa Eugenie a născut în siguranță  un fiu astăzi, 9 februarie 2021, la ora 08.55 la Spitalul din Portland. Jack Brooksbank era prezent. Copilul cântărește 8 lbs 1oz. Regina, Ducele de Edinburgh, Ducele de York, Sarah, Ducesa de York și domnul și doamna George Brooksbank au fost informați și sunt încântați de știri. Acesta este primul copil al Prințesei Eugenie și Jack Brooksbank, Ducele de York și Sarah, Ducesă al primului nepot al lui York și al nouălea strănepot pentru Regina și Ducele de Edinburgh. Alteța Sa Regală și copilul ei se simt amândoi bine “.

Prințesa Eugenie a împărtășit, de asemenea, veștile fericite pe contul ei de Instagram, postând prima poză cu piciorușele micuțului ei și subtitrând-o cu un șir de inimi albastre.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...
Ultima oră
Pe aceeași temă