10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe mai face Moran Atias, fosta iubită a „Briliantului”

Ce mai face Moran Atias, fosta iubită a „Briliantului”

Cei doi au format un cuplu imediat după ce Mutu a divorțat de prima sa soție, Alexandra Dinu, iar la acea vreme Moran era extrem de îndrăgostită de fotbalistul nostru. Din păcate, chiar dacă părea desprinsă din povești, idila lor nu a durat mult.

Acum, drumurile celor doi sunt total paralele. În timp ce Adrian este selecționerul naționalei Under 21 a României, fosta sa muză a ajuns o actriță de succes.

Fostă Miss Israel, Moran Atias are o poveste interesantă. Deși inițial dorea să se înroleze în armată, la 17 ani a fost diagnosticată cu meningită şi n-a putut ajunge la examene. A început ulterior cariera de model, mai întâi în Germania, apoi în Italia, unde a defilat pentru Roberto Cavalli, apoi pentru Dolce&Gabbana. După ce şi-a făcut un nume ca model, a început să facă paşi înspre actorie şi a prins mai multe roluri în filme italiene, israeliene, engleze şi chiar spaniole. În 2008, a ajuns în SUA, unde a jucat în seria Crash. Ultima oară a avut un rol în serialul The Village, produs în 2019 de NBC.

Frumoasa israeliancă care tocmai a împlinit 39 de ani pe 9 aprilie este în continuare necăsătorită și a mărturisit că în filmul „Third Person” a refuzat să joace rolul unei țigănci românce. De aici unii ar putea trage concluzia că suferința provocată de eșecul relației cu cel supranumit „Briliantul” a fost într-atât de mare încât nu a mai dorit să fie asociată cu orice are legătură cu România.

Se pare că după rugămințile brunetei, regizorul a acceptat să schimbe scenariul, iar personajul ei, Monika, nu a fost o tigăncușă din România, ci una din Albania.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă