10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe locuri de muncă caută femeile frumoase?

Ce locuri de muncă caută femeile frumoase?

Un studiu realizat recent de pe rețelele de socializare, arată că există o serie de profesii care sunt mai populare și care atrag atenția bărbaților. Este cazul unor joburi pentru femei, cu cele mai bune aprecieri din partea bărbaților, din care unele sunt și cu perspective de flirt.

Din lista acestor locuri de muncă fac parte următoarele: agent imobiliar, instructor de fitness, stewardesă, asistentă medicală, farmacistă, profesoară, învățătoare, antreprenor, medic stomatolog, model, manager de social media, designer de interior, fizioterapeută. Mulți bărbați adoră femeile tinere care lucrează ca model, de aceea femeile sunt interesate de ofertele de angajări în videochat unde pot deveni cunoscute și astfel poate au șanse să ajungă și modele de succes în viitor.

Una din cele mai interesante meserii în prezent este cea de stewardesă. La un astfel de job, salariul este motivant, poți avea posibilitatea să promovezi ușor, îți faci prieteni în toată lumea, ai acces la hoteluri de 5 stele, mănânci doar la restaurante de lux, iar în plus ai și posibilitatea să călătorești în jurul lumii. Desigur pentru a găsi un astfel de job trebuie să ai puțin noroc în ziua de azi, iar în plus să cunoști limba engleză. Pentru a deveni stewardesă se fac cursuri de formare, speciale.

Bărbații apreciază femeile care lucrează ca antrenor personal și instructor de finess autorizat pentru că au corpul foarte frumos și bine tonifiat. De regulă, femeile cu acest job sunt pasionate de fitness și au o fire sportivă. Cel mai important este că sunt persoane vesele și pozitive. Sportul le oferă o stare de energie și de bună dispoziție. Ele au programe personalizate pentru a-i ajuta pe clienți să-și atingă obiectivele în ceea ce privește modelarea corpului și tonifierea musculaturii. Uneori oferă și sfaturi de dietă și consultanță despre nutriție, pentru ca rezultatele să fie și mai rapide.

Trăim într-o societate în care totul este un examen, la care primim și o evaluare. Asta se întâmplă și în cazul meseriei pe care femeile o aleg. Dacă meseria nu este apreciată, sau dacă jobul este prost plătit, atunci evaluările sunt negative, mai ales într-o perioadă când situația materială contează mult.

De exemplu, un bărbat va ține cont mai mult de locul de muncă al unei femei, înainte de a vedea dacă ea este sau nu compatibilă ca persoană cu el. De fiecare dată când întâlnește pe cineva, un bărbat va întreba la un moment dat și de ocupație. Nu contează atât de mult frumusețea sau alte calități, cât contează personalitatea și capacitatea ei de a face bani și de a se descurca în viață.

Când vine vorba de femei, există locuri de muncă bine plătite, care atrag atenția bărbaților: medic, farmacistă, asistentă medicală, avocată, etc.

De asemenea, bărbații moderni sunt interesați de femeile tinere și frumoase, care sunt modele. Trăim într-o perioadă uimitoare, când posibilitățile sunt nelimitate și când tineretul caută să aibă cât mai multe beneficii când vine vorba de job. Tinerele fete care ajung să lucreze ca modele sunt fericite pentru că au salarii mari, pot să călătorească, să se bucure de viață. Ele urmăresc să se căsătorească cu bărbați cu bani, pentru a duce o viață mai bună și mai confortabilă. Pretențiile lor sunt mari, iar oportunitățile de a cunoaște oameni deosebiți este mai mare.

Bărbații moderni însă se așteaptă la independență, sunt ambițioși și analizează toate calitățile și defectele femeilor. Ei apreciază modelele, pentru că sunt frumoase și ambițioase și pentru că au și anumite obiceiuri caracteristice femeilor de succes. De exemplu le place să fie bine informate, să facă sport, să se îmbrace foarte elegant, în tendințele modei. Ele au un program bine stabilit pentru a face sport, își fac mereu timp pentru a-și menține silueta. De regulă fac fitness, înot, jogging la aer curat, gimnastică.

Un alt secret pentru a avea succes este planificarea, organizarea timpului prețios, seriozitatea și profesionalismul când vine vorba de job. Femeile model, care ajung să aibă succes, au găsit un echilibru între viața sentimentală și cea profesională. Ele știu să îmbine ambele aspecte ale vieții, pentru a fi mai fericite.

De asemenea, ele știu să-și controleze emoțiile și să fie calme, deși sunt persoane mai emoționale decât bărbații. Se știe că emoțiile nu sunt cel mai bun aliat când vinde vorba de acest job, ca model, unde concurența și invidia este mare. Prin urmare, acest obicei de a-și controla emoțiile este o alegere bună.

Femeile inteligente dețin și arta de a asculta sau de a rămâne pur și simplu tăcute atunci când vorbește o persoană, de care ele sunt interesate. În acest fel ele se concentrează mai bine, analizează și apoi știu ce decizii să ia. Succesul în viață nu este chiar ușor de atins, trebuie multă ambiție, muncă și răbdare.

Cele mai citite

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă