13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe job ți se potrivește în funcție de zodia ta

Ce job ți se potrivește în funcție de zodia ta

Dacă te afli la început de drum sau dacă vrei un refresh al carierei, ar fi foarte bine șă ții cont și de caracteristicile zodiei în care te-ai născut. Ne place sau nu să credem, semnele zodiacale pot influența anumite aptitudini ale noastre, așa că ele reprezintă un reper demn de luat în calcul în alegerea profesionale pe care le facem. Descoperă care sunt cele mai avantajoase joburi pentru tine, în  funcție de zodie!

Berbec
Încăpățânate și foarte dornice de afirmare, persoanele aflate în zodia Berbecului se simt ca ”peștele în apă” atunci când ocupă poziții de lider. Cei mai mulți dintre nativii acestui semn astrologic conduc propriile afaceri, deoarece nu suportă să lucreze pentru alții. Dacă totuși această idee nu-ți surâde, cea mai bună variantă este să te îndrepți către funcțiile de management.

Taur
Taurilor li se ducea vestea că ar fi nativii cei mai materialiști din tot zodiacul. Adevărul este că rar întâlnești un Taur care să nu se dea în vânt după ultimul modele de smartphone și n-ar trebui să te surprindă dacă îl vei auzi vorbind despre cele mai recente trenduri din modă. Fiind atât de atrași de bani, cele mai potrivite joburi pentru nativii Taur sunt cele din domeniul bancar sau chiar din vânzări.

Gemeni
Personalitatea duală a Gemenilor fac ca aceștia să fie extrem de potriviți pentru meseriile creative, care presupun adaptarea rapidă la diverse contexte și situații. O persoană născută în zodia Gemenilor ar putea, fără probleme, să lucreze într-un studio de videochat glamour, deoarece jobul de model i-ar ajuta să își pună în evidență talentele artistice, oferindu-le posibilitatea de a gestiona interacțiunile după bunul plac. Actoria ar putea fi un alt domeniu ideal pentru Gemeni.

Rac
Racii sunt extrem de emotivi și de empatici, motiv pentru care le-ar fi destul de greu să se acomodeze la un loc de muncă unde există reguli stricte. Racilor le place să simtă că dețin, într-o oarecare măsură, controlul, și nu se lasă până ce nu-și ating scopurile pe care și le-au propus. Mereu orientați spre acumularea de noi cunoștințe, dar și dornici să le împărtășească cu cei din jur, racii sunt cei mai buni educatori, asistenți sociali sau baby-sitteri.

Leu
Firile cele mai dezinvolte din zodiac, leii preferă să practice joburi care să nu le îngrădească personalitatea exuberantă. Deși un Leu ar fi capabil să găsească orice altă metodă care să îi furnizeze confortul financiar dorit, din dorința de a fi întreținut, orgoliul este cel care l-ar putea determina să își aleagă un job. Politica este un domeniu care, cu siguranță, i-ar încânta pe Leii veritabili, dar și joburile de fotomodel – pe scurt, oricine îi lasă pe ei să capteze întreaga atenție.

Fecioară
Perfecționiste prin definiție, Fecioarele reprezintă tipologia angajaților ideali. În carieră acestea sunt dedicate, ambițioase și exigente cu propria persoană, dorindu-și mereu să evolueze. Fecioarele sunt recunoscute, de asemenea, pentru abilitățile lor sociale incredibile, motiv pentru care sunt extrem de potrivite pentru a lucra la recepție, ca terapeuți sau, de ce nu, ca agenți de vânzări.

Balanță
Una dintre trăsăturile distincte ale nativilor Balanță este simțul dreptății foarte bine dezvoltat. Starea de echilibru aproape constant care caracterizează persoanele născute în această zodie îi face pe nativi să fie candidații ideali pentru slujbele din domeniul justiției. Balanțelor li se potrivește ca o mănușă jobul de avocat sau cei de judecător, dar pot fi totodată brokeri de asigurări extrem de buni.

Scorpion
Cei mai secretoși din zodiac, Scorpionii se integrează foarte bine pe poziții care necesită păstrarea confidențialității. Adesea, regăsim Scorpionii ocupând posturi în sfera resurselor umane sau în contabilitate, ori în domeniul serviciilor medicale. În același timp, ei se pricep foarte bine și la negocieri.

Săgetător
Săgetătorii se remarcă printr-o simț rațional ieșit din comun. Chiar dacă nu excelează la capitolul comunicare, nu le putem contesta abilitățile logice. Drept urmare, profesiile din care ei pot alege sunt fie în domeniul educației, fie al consultanței. Jobul de mediator li s-ar potrivi, de asemenea, deoarece sunt foarte bune ascultători și au abilități dezvoltate de analiză.

Capricorn
Capricornii dau dovadă de un simț practic foarte ascuțit. Sunt carismatici, entuziaști și îi recunoști ușor dintr-un grup, fiind cei care se află în centrul atenției. Capricornii sunt firi energice, care nu se dau înapoi atunci când vine vorba despre muncă. Sunt atrași de domeniile în care recompensele financiare sunt foarte consistente, cum ar fi cele din nișa de vânzări, IT sau inginerie.

Vărsător
Setea de cunoaștere este principala caracteristică care descrie nativii Vărsători. Deși ei lucrează bine și în echipă, se concentrează la capacitate maximă atunci când se ocupă individual de diverse proiecte. Pasionați de frumosul naturii, Vărsătorii se pot orienta către joburi precum cel de fotograf, grafician și se pot descurca, fără doar și poate, pe poziții din domeniul cercetării științifice.

Pești
Pești sunt caracterizați de un orgoliu care atinge cote maxime, motiv pentru care nu vor rezista foarte mult timp la un loc de muncă unde trebuie să se supună multor reguli. Sunt firi foarte introspecte și rareori se deschid în fața persoanelor din jur. În schimb, peștii ar putea fi psihologi de excepție deoarece empatizează cu problemele celorlalți și, în majoritatea cazurilor, sunt cei mai buni sfătuitori și confidenți.

 

 

 

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă