8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe îi poți face cadou partenerului tău de Valentine’s Day

Ce îi poți face cadou partenerului tău de Valentine’s Day

măcar la un anumit interval de timp. Chiar dacă în România obișnuiam să sărbătorim dragostea de Dragobete, orice ocazie este perfectă să primim o atenție oricât de mică fie că suntem femei sau bărbați. Vă venim în prag cu o serie de recomandari din domeniul frumuseții fie că vorbim deopotrivă de obiecte vestimentare, accesorii sau produse de înfrumusețare.

Ce se caută și se recomandă pentru 2021

Anul acesta, produsele de wellness au devenit cadouri foarte căutate pentru Ziua Îndrăgostiților pentru femei, care permit un moment relaxant de auto-îngrijire, răsfățând în același timp persoana iubită într-o experiență de răsfăț și întinerire.

Cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru femei includ, de asemenea, de la machiaj și îngrijirea pielii până la îngrijirea corpului și parfumuri, ori obiecte vestimentare sau bijuterii. Desigur, nu puteți greși niciodată cu cadourile clasice, cum ar fi lumânările festive. Fie că faceți cumpărături pentru o prietenă, soție, prietenă, mamă, partener sau Valentin, anul acesta, există ceva pentru fiecare tip de Valentine.

MUST HAVE

Îngrijirea tenului

Celebra cântăreață Rihanna a lansat la finele lui 2020 o colecție dedicată îngrijirii tenului. Produsele se vând individual sau la set în magazinele Sephora și sunt minunate pentru a stabili o rutină de bază pentru orice tip de ten.

 

Coloană dreapta – sus

Frumusețea întâlnește tehonolgia 

 

În urmă cu câțiva ani pe piață erau puține dispozitive care să ne ajute în rutina de zi cu zi. Ultima perioadă a însemnat, printre altele, o scădere a cererii pentru servicii de înfrumusețare. Având în vedere și contextul actual cu care ne confruntăm de aproape un an de zile, aceste noi tehnologii sunt din ce în ce mai căutate. Brandul Foreo a lansat un nou dispozitiv Foreo BEAR, un aparat care ofera tenului antrenament fitness. Sferele cu microcurent pe piele stimulează propriul colagen, pentru a repara elastina și pentru un efect de lifting. Dispozitivul reproduce procesele naturale ale pielii. Pulsațiile brevetate T-Sonic se extind adânc în porii pentru a crește circulația, a elimina toxinele și a ușura tensiunea feței, rezultând o piele mai fină, mai moale și mai strălucitoare.

Răsfăț complet

Cum orice ținută este desăvârșită cu parfumul potrivit, ți-am pregătit o odisee aromată în lumea Victoria’s Secret.

·         VERY SEXY ORCHID Eau de Parfum – coacazele negre luxuriante sunt aprinse de accentele de lămâie și piper roz, apoi încălzite cu accente de lemn de Oris – unul dintre cele mai prețioase ingrediente din parfumerie.

·         BOMBSHELL Eau de Parfum – un mix efervescent de bujori și fructe

·         VERY SEXY Eau de Parfum – un mix dezinhibat de clementine coapte, mure sălbatice și orhidee vanilată.

 

 

Bijuteriile, perfecte pentru orice femeie!

Puțină strălucire are un impact foarte mare atunci când vorbim despre exprimarea propriilor sentimente pentru persoana dragă. Cel mai recent studiu Pandora* despre modul în care ne exprimăm și sărbătorim dragostea, a constatat că peste 60% dintre participanți își amintesc ocazii precum Valentine’s Day și mai mult de jumătate au raportat că au oferit mici cadouri drept gesturi de afecțiune pentru cei mai importanți oameni din viața lor.

Câteva recomandări

·         Răsfață-te cu o pereche delicată de Cercei strălucitori în formă de iadeș cu șurub.

·         Lasă-ți jumătatea să își poarte dragostea la vedere cu Talismanul tip pandantiv Floare de trandafir și inimă, gravat în două tonuri, și Talismanul cu inimi strălucitoare împletite din Pandora Rose.

·         Elegante și ușor de suprapus, Inelele solitaire cu inimă înlinată sunt cadoul ideal.

·         Pentru minimalistul din viața ta, exprimă-ți dragostea cu Brățara tip lanț clasic cu bară în T și inimă Pandora Moments.

 

Alte tipuri de răsfăț

Elixirul tinereții

Specialiștii Gerocossen au lansat o nouă gamă, Gerocossen Collagen Anti-Age, cu formule inovatoare ce țintesc problema principală a pielii – îmbătrânirea. Gama Collagen Anti-Age conține creme pentru față, fiole-tratament, apă micelară și cremă pentru mâini. Pe lângă concentrația de colagen, acestea au în compoziție și uleiuri naturale sau vitamine esențiale, benefice pielii.

Trendul unisex

De mare efect în anii ‘90, acum se reîntoarce în centrul atenției. Unisex este un stil îndrăgit de modele și vedete internaționale. După câteva decenii este din nou una dintre cele mai populare tendințe. Brandul Reserved abia a lansat o nouă colecție vestimentară și de accesorii potrivite pentru toată lumea!

Estee Lauder

Brandul Estee Lauder aduce luxul suprem pentru pielea ta cu ajutorul produselor din gama Advanced Night Repair. Multumita ingredientelor și cercetărilor aprofundate și implementate în aceste produse se poate reduce aspectul semnelor de îmbătrânire cauzate de stitlul de viață modern.

 

 

 

 

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă