9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe flori sa oferi in dar femeilor iubite de Sf. Gheorghe

Ce flori sa oferi in dar femeilor iubite de Sf. Gheorghe

Cum ar fi daca ai surprinde-o pe femeia speciala cu un buchet de flori superb, plin de cele mai frumoase arome primavaratice si plin de culori si viata. In articolul de mai jos, iti vom oferi cateva idei de flori pe care sa le oferi in dar, care cu siguranta vor face o impresie. Iar daca ai nevoie de o florarie online in Cluj, Bucuresti sau Timisoara, stim noi pe cineva.

 

Flori pentru o relatie stabila

Nimic nu spune “pasiune si dragoste” ca un buchet mare de trandafiri. Sunt sexy si atragatori in timp ce isi mentin un aspect clasic si stilat. Trandafirii rosii sunt alegerea perfecta pentru un buchet superb, care parca striga cat de mult o pretuiesti si iubesti pe femeia draga. Cu toate acestea, daca i-ai tot daruit trandafiri rosii in ultima perioada, exista cateva alternative.

 

Da, poti sa ramai la trandafiri, insa iti recomandam sa schimbi culoarea. Un buchet de trandafiri portocalii vor fi perfecti. Iar daca vrei sa schimbi complet cadoul, poti pastra culoarea rosie in timp ce ii oferi alta floare. Lalelele sunt o alegere potrivita si vor constitui un buchet elegant si clasic, mai ales cand te gandesti ca mijlocul acestor flori seamana cu o inima – inima indragostitului.

 

Desigur, ai putea sa pastrezi trandafirii si sa ii combini cu alte flori intr-un buchet. Vei obtine un efect bogat si colorat care o va (re)cuceri pe femeia iubita. Poti incerca un buchet de trandafiri printre care sa strecori si cativa bujori, lalele sau margarete.

 

Flori pentru cand o placi dar nu sunteti un cuplu

Aici iti recomandam culoarea violet, dat fiind faptul ca aceasta simbolizeaza dragostea la prima vedere. Iar daca inca nu ai curajul sa faci acest pas, suprinde-o cu un buchet mixt si lasa-l sa vorbeasca pentru tine. Cativa trandafiri rosii ii vor sugera sentimentele tale, insa fara a fi prea evident. Trandafirii portocalii sunt si ei o alegere perfecta, simbolizand dorinta iar un mix de trandafiri piersicii si albi va face cu siguranta o impresie placuta.

 

Poti de asemenea sa mergi pe ceva putin mai neobisnuit si sa ii oferi femeii dragi un buchet de Pasarea Paradisului. Aceasta floare simbolizeaza bucuria si dragostea, fiind cadoul perfect pentru o zi de nume sau chiar o prima intalnire.

 

Flori pentru rude

Cauti cateva floricele cu care sa iti suprinzi mama, bunica sau sora de Sf. Gheorghe? Un buchet de garoafe roz va fi alegerea perfecta. Iar asta pentru ca sunt un simbol al dragostei de mama. De asemenea, trandafirii roz te vor ajuta sa iti exprimi recunostinta, aprecierea si admiratia.

 

Pe tot timpul anului, florile roz ii vor demonstra mamei sau surorii tale cat de mult le apreciezi si cat de mult iti pasa de ele. Iar ca totul sa fie complet, poti adauga si o pata alba de culoare intr-un buchet roz. Ce poate fi mai delicat de atat?

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă