19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe fac bărbații ca să fie eleganți iarna?

Ce fac bărbații ca să fie eleganți iarna?

Cum poți fi elegant iarna? Nu te speria de lapoviță, ninsoare sau ger! Îți vom spune cum să alegi hainele potrivite pentru acest anotimp. Iarna, temperaturile sunt scăzute, vremea în general nu este prea prietenoasă, dar bărbații își doresc totuși să fie eleganți. Ei acordă o mare atenție hainelor pe care le cumpără, pentru că vor să se îmbrace cu bun gust. Această regulă este respectată mereu de bărbații cărora le pasă de propria imagine și de statutul lor social.

Iarna nu te poți îmbrăca oricum, pentru că riști să te alegi rapid cu o răceală. Uneori chiar și pentru o scurtă plimbare cu metroul sau pentru a face câțiva pași până la mașină este nevoie să ai îmbrăcăminte groasă, ușoară, practică și confortabilă.

 

Designerii și-au prezentat deja colecțiile de haine pentru sezonul de toamnă-iarna 2018-2019 și astfel și-au împărtășit gândurile, ideile și experiențele lor. Se spune că este foarte simplu să fii elegant dacă te informezi în domeniul modei și dacă nu faci achiziții proaste care sunt cauzate de decizii nepotrivite.

Pentru mulți oameni prețul articolelor de îmbrăcăminte poate reprezenta un lucru chiar înfricoșător. Nu toată lumea este dispusă să cumpere haine de calitate care au prețurile mari. Și totuși, de ce ai alege să cumperi mai multe lucruri ieftine decât un lucru scump, dar care să îți vină perfect și să arate impecabil.

În prezent sunt foarte multe surse de inspirație, în colecțiile designerilor. Aceștia au creat lucruri noi și elegante, care pot interesa cu siguranță pe bărbați. Tendințele în moda pentru bărbați în sezonul de toamnă-iarnă 2018-2019 sunt extraordinare. Merită să ții cont de ceea ce prezintă designerii, să alegi cu atenție culorile și texturile, mai ales că în acest an au apărut accente noi, mult diferite de cele clasice, din alți ani.

Privind colecțiile designerilor, este destul de ușor să găsești stilul care se potrivește personalității tale, un stil foarte frumos care să te pună în valoare. Stilul clasic este în topul preferințelor în acest an, el a fost propus în mod special de designeri, pentru bărbați. De asemenea, în modă se observă o atingere de lux, de glamour chic reprezentată de materiale cu texturi de satin, strălucitoare.

Paleta de culori pentru sezonul de iarnă cuprinde nuanțe de bej, kaki, gri-cenușiu, maro, cărămiziu, albastru ca cerul întunecat, roșu ca cireașa sau roșu închis cum e vinul. Se poartă materiale cu imprimeuri, mai ales carourile. Costumul clasic are în acest an o interpretare modernă pusă în valoare prin textura și culoarea materialelor, a vestei, pantalonilor și jachetei. La un astfel de costum trebuie folosite accesorii de calitate: pantofi din piele eleganți, un ceas, o cravată sau o eșarfă frumoasă.

Unii bărbați au deja un stil al lor deja format, prin care arată mereu foarte bine îmbrăcați. Un exemplu este Nick Wooster despre care specialiștii spun în multe reviste de modă că este “cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume”. Acesta combină diferite stiluri și texturi de materiale, poartă hainele în stil militar cu haine mai formale, are bleizere personalizate, alege deseori un stil casual, stradal. El a colaborat cu mari case de modă, Calvin Klein, Thom Browne, Polo Ralph Lauren. Este suficient să te uiți la câteva fotografii cu Nick Wooster pe Internet și deja știi cum să te îmbraci în această iarnă.

Geci și jachete călduroase pentru zile reci

 

O jachetă din piele este o alegere bună pentru bărbați, în sezonul de toamnă târzie, mai ales dacă este un model scurt, în tendințele modei. Iarna este mai potrivită geaca din piele naturală, puțin mai lungă, fără glugă, dar care să aibă căptușeala din blană. Fiecare bărbat trebuie să își dorească să aibă o geacă de piele de bună calitate, care să arate grozav. Este același sentiment minunat pe care îl trăiește și o femeie în momentul în care îmbracă rochia ei preferată.

O geacă de puf pentru bărbați poate fi alegerea perfectă pentru orice iarnă, mai ales dacă temperaturile sunt sub minus 5 grade. Din punct de vedere a designului, un astfel de model impresionează prin eleganța ce se observă de la prima vedere. Puful face ca această geacă să fie foarte ușoară, iar capacitatea de reținere a căldurii este foarte bună, comparabilă cu cea a pufului de gâscă. Materialul din care este realizată geaca este de înaltă calitate, se potrivește perfect pentru sezonul rece.

 

Nu toată lumea poartă mănuși, dar acest accesoriu este la modă în această iarnă și în plus este și foarte util. Indiferent cum te îmbraci – cu geacă, palton, pardesiu – o pereche de mănuși nu trebuie să-ți lipsească. Alege mănușile din piele moale care sunt foarte elegante și care sunt căptușite cu cașmir ca să țină cald la mâini. Mănușile negre sunt cea mai bună alegere pentru că se potrivesc la orice culoare de îmbrăcăminte exterioară groasă. Dacă geaca este maro sau bej se pot purta mănuși asortate, în nuanțe naturale, de cafeniu, bej sau maroniu. În această toamnă sunt în trend și mănușile colorate care se potrivesc perfect cu fundalul plin de nuanțe uimitoare ale acestui anotimp.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă