11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe dietă urmează Gina Pistol. Prezentatoarea a slăbit 15 kilograme

Ce dietă urmează Gina Pistol. Prezentatoarea a slăbit 15 kilograme

Pe 9 martie, Gina Pistol aducea pe lume o fetiță. De atunci, vedeta și-a dedicat timpul vieții de familie și, din când în când, își mai ține la curent fanii în mediul online.

Recent, Gina Pistol a dezvăluit că reușit să slăbească  nu mai puțin de 15 kilograme! Secretul său stău a constat în dietă, mărturisind că timpul nu i-a permis să facă sport până acum:

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory. „Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a mai spus vedeta.

Ce conține dieta Ginei Pistol

Pe contul de Instagram, Gina le-a dezvăluit fanilor că a slăbit o măsură la haine, de la M la S și a oferit detalii despre alimentele pe care le consumă: 

La micul dejuna Gina Pistol mănâncă  budincă din semințe de chia cu mango. Semințele de chia sunt foarte sănătoase și conțin substanțe nutritive precum fibre, proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc.

Gustarea între mese a fost  o limonadă de cătină cu sirop de arțar. La prânz, Gina Pistol a optat pentru un file de șalău pane la cuptor, care conține un număr redus de calorii și care este o sursă prețioasă de proteine, și un piure de mazăre. A doua gustare a vedetei constă  în fructe, iar la cină mănâncă chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă