Ce dietă urmează Gina Pistol. Prezentatoarea a slăbit 15 kilograme

Gina Pistol a reușit într-o lună de la naștere să slăbească 15 kilograme! Vedeta a dezvăluit în mediul online ce dietă a urmat.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

16.04.2021 - 16:20

Pe 9 martie, Gina Pistol aducea pe lume o fetiță. De atunci, vedeta și-a dedicat timpul vieții de familie și, din când în când, își mai ține la curent fanii în mediul online.

Recent, Gina Pistol a dezvăluit că reușit să slăbească  nu mai puțin de 15 kilograme! Secretul său stău a constat în dietă, mărturisind că timpul nu i-a permis să facă sport până acum:

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory. „Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a mai spus vedeta.


Ce conține dieta Ginei Pistol


Pe contul de Instagram, Gina le-a dezvăluit fanilor că a slăbit o măsură la haine, de la M la S și a oferit detalii despre alimentele pe care le consumă: 

La micul dejuna Gina Pistol mănâncă  budincă din semințe de chia cu mango. Semințele de chia sunt foarte sănătoase și conțin substanțe nutritive precum fibre, proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc.

Gustarea între mese a fost  o limonadă de cătină cu sirop de arțar. La prânz, Gina Pistol a optat pentru un file de șalău pane la cuptor, care conține un număr redus de calorii și care este o sursă prețioasă de proteine, și un piure de mazăre. A doua gustare a vedetei constă  în fructe, iar la cină mănâncă chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

Citește totul despre:

Comentarii