11.5 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăLifestyleCe coșuri cadou gourmet pot comanda online românii pentru Sărbătorile de iarnă...

Ce coșuri cadou gourmet pot comanda online românii pentru Sărbătorile de iarnă 2021

Considerat un gest elegant, a oferi coșuri cadou gourmet de Crăciun devine un obicei în tot mai multe companii din România, urmându-se de altfel trendul internațional trasat de statele cu economii dezvoltate. Coșurile de Crăciun, conținând produse demne de a introduce destinatarul și familia acestuia în atmosfera festivă a Sărbătorilor de iarnă, sunt oferite angajaților, colaboratorilor, partenerilor de afaceri, chiar și clienților foarte importanți.

Însă nu doar companiile oferă cosuri cadou de Craciun. Gestul a fost preluat și de persoane care doresc să își surprindă plăcut rudele, prietenii, chiar colegii de serviciu cu astfel de coșuri gourmet ce conțin o selecție premium de băuturi, alimente și eventual accesorii, totul cu o estetică impresionantă.

Comerțul cu pachete cadou gourmet s-a dezvoltat în România în special în mediul online, unde activează retaileri specializați. Aceștia dețin magazine online de unde se pot comanda coșuri cadou pentru orice ocazie, în orice moment din an. În paralel, și în unele lanțuri de comerț modern se propun pachete cadou cu băuturi și alimente în perioadele de Sărbători, însă oferta este mult mai limitată, iar cadourile sunt de obicei mai puțin impresionante. Retailerii specializați acționează prioritar pe segmentul B2B, având în portofoliu clienți companii, dar permit comenzi online de coșuri cadou și pentru persoane fizice.

Cei de la gourmetGIFT.ro, comerciant lider în sectorul de coșuri cadou gourmet și alte cadouri corporate de tip gourmet, au deja 12 ani de experiență în domeniu și propun an de an colecții unice de coșuri de Crăciun și de Paște. Pentru Sărbătorile de iarnă 2021, tocmai a fost lansat catalogul de coșuri de Crăciun, care conține coșuri cadou internaționale, coșuri cadou cu produse românești, dar și coșuri pentru copii. Există și o secțiune de coșuri cadou cu produse exclusiviste, din zona de lux, cu cele mai impresionante selecții. Toate coșurile cadou pot fi comandate online, cu livrare la momentul dorit în decembrie sau mai devreme.

„Pentru clienții noștri din mediul de afaceri, dar și pentru utilizatorii individuali care doresc să surprindă plăcut pe cineva apropiat, avem o ofertă variată de coșuri cadou de Crăciun și în acest sezon. Indiferent de buget, se pot alege coșuri cadou impresionante, care introduc atmosfera festivă în cel mai frumos mod. Selectăm doar produse de cea mai bună calitate, de la branduri de renume. Multe coșuri cadou din acest an conțin produse de inspirație italiană, foarte apreciate de români, dar avem mai multe variante de coșuri cadou în stil tradițional românesc, tot cu selecții premium. Pe segmentul superior, foarte cerute pe piață sunt modelele de coșuri cadou de Crăciun care conțin șampanie autentică de la mărci de top din Franța”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.ro.

Ce conține un cos cadou inspirat din tradițiile românești

Pachetul cadou Datini Românești conține o sticlă de vin Menestrel alături de un nai, o mănușă de bucătărie cu motive românești, spatule în stil tradițional, o carte de bucate boierești, un castron ceramic și un ștergar tradițional românesc, totul într-un suport care induce de asemenea stilul popular românesc. O variantă cu accent pe produse gourmet este coșul cadou Dor de România. Acesta include suportul tip coș tradițional plus alte 10 produse: afinata Zetea de Transilvania, cozonac Lidas, turtă dulce artizanală, terină carne cerb Silvania, miere cu nucă, dulceață Vrâncioaia, ceșcuță afinată. ștergar tradițional românesc, clop tradițional românesc, șnur tradițional. Așadar, asemenea coșuri cadou din colecția de coșuri de Crăciun 2021 de la gourmetGIFT.ro conțin exclusiv selecții de la producători români din zona premium sau / și articole de inspirație românească.

Variante de coșuri cadou de Crăciun cu produse internaționale premium

Cele mai multe coșuri cadou oferă o abundență de produse gourmet. Specialiștii de la gourmetGIFT.ro precizează însă că fiecare combinație este atent gândită astfel încât să se ofere un mix plăcut de arome și gusturi fine, surprinzătoare, totul într-o estetică demnă de Sărbătoare. Coșurile cadou trebuie să impresioneze în două momente: când sunt primite (deci la nivel vizual), apoi când produsele sunt savurate (la partea de conținut). De cele mai multe ori, coșurile cadou sunt împărțite de destinatar cu familia și prietenii săi, deci declanșează o bucurie colectivă.

Pachetul cadou Wonderful Times conține nu mai puțin de 17 produse: vin Rară neagră Purcari, vin spumant Sant’Orsola Ice, ulei de masline Il Condimento, oțet balsamic Maletti Regnani, miere Aurum Noble, cafea măcinată Vergnano 1882 Granaroma, trufe de ciocolată Belgotruff, praline de ciocolată Feletti, jeleuri fructate Feletti, tabletă de ciocolată Lindt, bastoncini Pan Ducale. paste Fusili Le Gemme del Vesuvio Il Fusillone, Crostini Cheese Pan Ducale, crochete La Mole, biscuiți Donia, sos cu busuioc și măsline Il Sugo, totul într-un cufăr cadou.

Pachetul cadou Special Gift include chiar șampanie de la prestigiosul brand Moet Chandon, în timp ce coșul cadou Skin D`Oro propune inclusiv whisky Chivas Regal XV și miniatură cognac Martell. Multe alte branduri foarte apreciate la nivel internațional sunt incluse în astfel de coșuri, indiferent că vorbim despre băuturi alcoolice, cafea premium italiană, dulciuri sau alte varietăți gourmet, inclusiv cele cu caracter festiv.

Servicii dedicate pentru clienții de tip companie

Firmele pot profita inclusiv de facilități fiscale prevăzute de legislația românească atunci când oferă coșuri cadou pentru salariați, în perioada marilor Sărbători – de Crăciun și de Paște. Însă dincolo de acest lucru, există avantaje legate de fidelizarea angajaților, de atenuarea tensiunilor în echipă, care ajută inclusiv la creșterea performanțelor viitoare la nivel de business.

Firmele pot solicita de la gourmetGIFT.ro servicii dedicate, oferindu-se management complet în materie de realizare și expediere coșuri cadou corporate. Se pot transmite chiar comenzi cu livrare la adrese multiple, o opțiune ideală pentru firmele cu mai multe unități teritoriale sau care doresc să trimită coșurile cadou direct la adresele destinatarilor.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Nicușor Dan condamnă zilnic sute de mii de bucureșteni să-și rupă picioarele la Unirii. FOTO

Prin zona Pieței Unirii, unde trotuarele administrate de Nicușor Dan reprezintă un real pericol, trec lunar milioane de cetățeni, potrivit datelor statistice ale principalilor...

Ce este Creditul Pentru Urgențe și cum te poate ajuta?

Creditul Pentru Urgențe este un produs financiar pus la dispoziție de Mai Mai Credit IFN care funcționează sub forma unei linii de credit, pe...

12 lucruri de care trebuie să ții cont în perioada sarcinii

Tocmai ai rămas însărcinată? Probabil că ai început deja să te îngrijorezi cu privire la lucrurile pe care trebuie să le faci în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă