12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCauti un mop electric de calitate? Iata cele mai bune oferte!

Cauti un mop electric de calitate? Iata cele mai bune oferte!

Curatarea cu ajutorul aburilor se realizeaza mai usor si este mai eficienta. Iata cele mai bune aparate pe care le poti cumpara in prezent din magazinul online polti.ro!

 

Un mop electric 5 in 1: Vaporetto SV 205

 

Vaporetto este un produs care permite curatarea unor suprafete multiple. Vaporetto curata cu succes orice tip de podele, covoare si mochete, cu ajutorul unui accesoriu special destinat acestor suprafete.

De asemenea, setul generos de accesorii care pot fi folosite cu varianta curatatorului portabil permite curatarea plitelor, a mobilierului de baie, a robinetelor, ferestrelor etc.

In cazul covoarelor si al mochetelor, tesaturile sunt revitalizate, iar culorile sunt improspatate. In plus, datorita perilor integrati in perie, curatarea este mult mai eficienta. Sunt indepartate eficient inclusiv murdaria incrustata, petele si depunerile de calcar, prin combinarea aburului cu actiunea abraziva a perilor.

In dotarea acestui mop electric intra o intreaga serie de accesorii, dupa cum urmeaza:

• un accesoriu pentru covor;

• un accesoriu pentru ferestre;

• o lance pentru abur, care concentreaza jetul in spatiile mai dificil de curatat;

• un accesoriu pentru rosturi,

• o perie rotunda cu peri din nailon, utila pentru indepartarea murdariei intarite;

• o laveta cu elastic;

• o laveta pentru pardoseli;

• o carafa pentru umplerea rapida a rezervorului.

Dispozitivul poate fi cumparat cu numai 349 de lei, pret redus de la 529 de lei.

 

Un mop electric pentru suprafete verticale si orizontale: Moppy

Acest produs cu aburi, fara fir, este agil si extrem de usor, capabil sa ajunga fara dificultate in cele mai ascunse zone. Moppy consta mai exact intr-o baza de incarcare cu abur, unde se igienizeaza laveta, si un mop usor si agil, fara fir, din aluminiu anodizat, care ajunge in toate colturile si poate sa functioneze si in jurul obstacolelor.

Eficienta produsului in eliminarea germenilor si a bacteriilor este cu adevarat remarcabila. Testele de laborator au confirmat faptul ca Moppy omoara 99,9% dintre germenii si bacteriile de pe toate suprafetele, reusind sa le elimine cu ajutorul puterii naturale a aburului.

Datorita manerului ergonomic, acest mop electric poate fi manevrat cu o singura mana. Manerul se adapteaza inaltimii utilizatorului, iar articulatia de 360 de grade in combinatie cu suportul generos pentru laveta fac posibila curatarea celor mai inaccesibile locuri, inclusiv a unor suprafete verticale.

Marimea generoasa a lavetei reduce timpul de igienizare a oricarei suprafete, deoarece astfel este acoperita o suprafata mai mare intr-un timp mai scurt. In plus, dispar total problemele cu umezeala. Suprafetele sunt uscate imediat, iar urmele deranjante sunt de domeniul trecutului.

Si nu numai suprafetele raman curate si uscate, ci si mainile. Nu trebuie nici sa te apleci, nici sa iti folosesti mainile pentru a aplica laveta din microfibra atunci cand utilizezi un dispozitiv precum Moppy. E suficient sa il tii deasupra lavetei si sa aplici presiune. Apoi, odata ce ai terminat curatenia, pune piciorul pe eticheta lavetei, ridica mopul si pune pur si simplu laveta la spalat.

Produsul este dotat cu doua lavete universale din microfibra si doua lavete electrostatice pentru retinerea prafului. Este disponibil la pretul de 549 de lei, redus de la 799 de lei.

 

 

Cele mai citite

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari și veniturile mici ale populației – GRAFIC

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari și cele mici în rândul populației: venitul mediu al celor mai...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă