9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCautati o firma de servicii funerare in Bucuresti? Iata cum va poate...

Cautati o firma de servicii funerare in Bucuresti? Iata cum va poate ajuta aceasta!

Disparitia tragica a unei persoane dragi sau foarte apropiate poate lasa rani adanci in sufletul nostru. Din acest motiv, este important ca, in aceste clipe, sa nu cadem prada durerii, ci sa ne pastram cumpatul, facand cea mai buna alegere: apelul la o firma de servicii funerare Bucuresti, care ne va sprijini si ne va fi alaturi pentru a trece cu bine peste aceste momente de o adanca tristete. Desigur, nu toate casele de pompe funebre sunt de incredere, motiv pentru care este indicat sa ne orientam catre o firma de servicii funerare Bucuresti cu experienta dovedita prin recenziile celor care au apelat la ea.

Desigur, in trecut, familia sau vecinii se puteau implica in organizarea inmormantarii, insa astazi, acest lucru este mai greu de indeplinit, din cauza legislatiei incalcite, dar si a timpului limitat de care dispunem. Prin urmare, sa vedem cum ne poate ajuta o firma de servicii funerare Bucuresti sa trecem cu bine peste aceste clipe grele.

Va initia procedurile legale – In prezent, odata cu legile noi impuse de Uniunea Europeana, primeaza aspectele legale in privinta inmormantarilor. Astfel, pentru inceput, firma de servicii funerare Bucuresti va va oferi consultanta in privinta normelor legislative. Al doilea pas este constatarea decesului, pentru care firma de servicii funerare din Bucuresti va pune la dispozitia dumneavoastra un cadru medical specializat, care va face constatarea si va elibera un certificat constatator de deces. Acest document important, alaturi de talonul de pensie, este necesar pentru obtinerea ajutorului de deces, majorat in acest an cu 1.000 de Lei!

Prin urmare, firma de servicii funerare Bucuresti va fi un real sprijin, gata sa duca la bun sfarsit tot ce este nevoie pentru a-i cinsti amintirea celui plecat dintre noi. Astfel, documentele de la Procuratura, de la Sanepid sau pentru obtinerea unui loc de veci vor fi intocmite de casa de pompe funebre aleasa de dumneavoastra. Aceasta va realiza intre timp si dosarul pentru obtinerea ajutorului de deces, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de acoperirea costurilor in cel mai scurt timp.

Va ofera servicii funerare complete – Numai o casa de pompe funebre cu experienta dovedita va poate pune la dispozitie servicii de care aveti nevoie in aceste momente funeste. Astfel, alaturi de ajutorul oferit cu actele si hatisurile legislative, firma de servicii funerare Bucuresti va pune la dispozitie si pachete complete pentru inmormantare, continand produse de calitate:

  •  Sicrie traditionale sau de lux, impreuna cu accesoriile necesare;
  •  Cruci din lemn, fier, marmura sau granit;
  •  Monumente funerare, urne, felinare etc;
  •  Catafalc cu lumini, capac frigorific.

Printre cele mai importante etape este pregatirea pentru inmormantarea propriu-zisa. Astfel, firma de servicii funerare va initia procedurile delicate, insa necesare: imbalsamarea, toaletarea, spalarea si asezarea persoanei in sicriu. In plus, firma aleasa de dumneavoastra se va ocupa in detaliu si de transportul si manipularea sicriului la capela si la cimitir. In cazurile exceptionale, aceasta va poate pune la dispozitie si servicii pentru repatrierea decedatilor, avand experienta dovedita in acest sens.

Va ofera aranjamentele necesare inmormantarii – Firma de servicii funerare Bucuresti va sta la dispozitie cu o gama larga de aranjamente florale, dar si pachete complete pentru inmormantare. Puteti lasa astfel toate aceste aranjamente pe umerii firmei de servicii funerare, care se va ocupa in amanunt pentru asigurarea unei treceri cat mai usoare pe cealalta lume a celui plecat dintre noi. Astfel, pentru a beneficia de servicii transparente, preturi corecte si profesionalism dovedit, apelati cu incredere la Casa Bucur, pentru o mai buna rezolvare a tuturor problemelor dumneavoastra!

Cele mai citite

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă