Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Câte persoane au lucrat pentru organizarea UNTOLD

Peste 7 000 de persoane au lucrat în producția efectivă a festivalului UNTOLD, dintre care peste 1200, au fost voluntari.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 23:05

 

În ceea ce privește logistica festivalului, cifrele sunt impresionante: peste 350 de camioane au fost necesare pentru transportul logistic. Scena principală are 31 metri înălțime și peste 80 de metri baza.

Scena va avea 3000 mp de decor, iar pentru prima dată, aceasta va avea încorporate elemente 3D prin prezența personajelor principale din conceptul creativ al ediției 2018, anunță stirileprotv.ro.

Perimetrul festivalului este împrejmuit de 8 km de gard. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat peste 500 de ore de muncă a peste 20 de designer și arhitecți, care au contribuit la crearea povestii UNTOLD din acest an.

Scena principală va avea peste 500 de mp de ecrane led, dublu față de anul trecut, pentru un show și mai imersiv pe timp de noapte. Consumul de energie însumeaza 5,8 MW putere instalată, adică consumul unui oraș de peste 40.000 de locuitori din România.

 

Comentarii

loading...