18.9 C
București
marți, 27 septembrie 2022
AcasăLifestyleCât de mult ne influențează viața Zodiacul Chinezesc?

Cât de mult ne influențează viața Zodiacul Chinezesc?

Nici nu este de mirare, întrucât activitatea de peste zi se poate dovedi a fi extrem de obositoare, iar tot ceea ce ne mai dorim este să ne relaxăm în intimitatea casei noastre. Același lucru se întâmplă și cu multe dintre evenimentele marcante din viața noastră, care ar putea fi mult mai ușor de gestionat dacă am avea un ajutor pe măsură. Încă din Antichitate, un horoscop juca un rol esențial în societate. Rămâi alături de noi și descoperă cât de mult ne influențează viața zodiacul chinezesc!

1. Mai mult decât îți poți imagina

Istoria zodiacului chinezesc se întinde pe o perioadă de mai bine de 3000 de ani, fiind mult mai vechi în comparație cu cel occidental. Încă de pe atunci, oamenii și-au dorit să descopere mistere lumii și, implicit, să studieze modul în care astrele ne guvernează fiecare mișcare. Așa se face că, astăzi, în orice horoscop chinezesc vei întâlni 12 semne zodiacale, total diferite de cele occidentale, și care, se spune, că ar fi fost alese de Buddha. Astfel, pe când animalele erau în competiție sau erau strigate de Buddha, cele 12 aferente zodiacului chinezesc au fost și singurele care au răspuns sau au câștigat, după caz. În semn de răsplată, acesta le-a integrat în zodiacul chinezesc, cel pe care astăzi îl citim zilnic, cu mare drag, în pauzele pe care le facem.

2. Profesie și viitor

Cunoașterea și pregătirea pentru evenimentele care urmează să aibă loc în viața noastră sunt două procedee extrem de utile. Nu puțini sunt cei care și-ar dori să prevadă viitorul. Din fericire, zodiacul chinezesc poate oferi câteva indicii cu privire la ce se va întâmpla în viața unui om. Aici, vei găsi 12 semne zodiacale, care fac parte dintr-un ciclu de 12 ani. La rândul lui, acest ciclu este parte integrantă din altul, care însumează 60 de ani. Atribuirea semnului zodiacal se face în funcție de anul de naștere, urmând ca, ulterior, data și luna nașterii să se folosească la atribuirea altor aspecte adiționale.

3. Tradițiile în zodiacul chinezesc

Potrivit scrierilor, horoscopul chinezesc este format din 12 semne zodiacale, respectiv: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și mistreț. Atribuirea acestora se face luând în considerare cei Patru Stâlpi ai Destinului, cunoscuți și ca: 

Stâlpul anului – familia și relația cu societatea;
Stâlpul lunii – copilăria și relația cu părinții;
Stâlpul zilei – raportul cu sine însuși și cu partenerul de viață;
Stâlpul orei – relația cu copiii și ultima etapă a vieții, bătrânețea.
Fiecare dintre aceste elemente joacă un rol esențial în atribuirea corectă a semnului zodiacal, precum și în interpretarea destinului.

La fel ca horoscopul occidental, și zodiacul chinezesc își demonstrează utilitatea zilnic, prin indicațiile pe care le oferă. Citește în fiecare zi un horoscop de calitate, capabil să fie foarte aproape de ceea ce urmează să se întâmple în viața ta!

Cele mai citite

Blinken: SUA și aliații săi nu vor recunoaște anexarea de către Rusia de teritorii în Ucraina

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat marţi că Statele Unite(SUA) şi aliaţii săi "nu vor recunoaşte niciodată" anexarea de către Rusia de...
00:00:59

Guvernator: Zece rachete rusești au lovit Zaporojie

Zece rachete rusești S-300 au lovit orașul Zaporojie, din sud-estul Ucrainei, peste noapte, a declarat guvernatorul regional pe canalul său de Telegram marți (27...

Blinken: SUA și aliații săi nu vor recunoaște anexarea de către Rusia de teritorii în Ucraina

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat marţi că Statele Unite(SUA) şi aliaţii săi "nu vor recunoaşte niciodată" anexarea de către Rusia de...
Ultima oră
Pe aceeași temă